Bizarr ajándék, borjút kapott a világbajnoki címéért a gyönyörű sportolónő





Nagy meglepetésre a svájci Jasmine Flury győzött lesiklásban az alpesi világbajnokságon. A 30 éves sportoló számára továbbá azért marad emlékezetes a verseny, mert a sikere után egy borjút kapott ajándékba.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.18.
Jasmine Flury borjú világbajnokság győzelem

Eredetileg nagyon kevesen számoltak azzal, hogy Jasmine Flury beleszólhat a nagyok dolgába a franciaországi alpesi világbajnokságon. A svájci sportolónő az előző vb-n a 20. helyen végzett, a legutóbbi olimpián pedig a 15. lett. Ehhez képest szombaton a lesiklásban sikerült mindenkit maga mögé utasítania, és életében először világbajnokká avatták. A győzelme viszont egy másik szempontból is emlékezetes marad.

Flury a szervezőktől az aranyérme mellé egy borjút kapott ajándékba. A 30 éves sportolónő először igencsak meglepődött az új házi kedvencétől, de aztán sikerült összebarátkoznia vele. A kommentelőket azért megosztotta a bizarr akció, vannak, akik szerint ez egy kifejezetten ötletes gesztus volt, sokak szerint viszont egy állatot nem kellene díjnak használni.

2014-ben már történt hasonló esemény, akkor az amerikai klasszis, olimpiai bajnok Lindsey Vonnt jutalmazták egy borjúval.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás