Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait





Alakul a magyar bajnok focicsapat kerete a nyári szünet előtt.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
Ferencváros sportfogadás csapat bajnokság

Megvan sorozatban a hatodik (összességében a 35.) bajnoki cím, de mégsem dőlhet hátra nyugodtan a Ferencváros focicsapata. A csapatra még vár három forduló a bajnokságban, valamint a legfontosabb meccs, a Paks elleni kupadöntő. A kulisszák mögött pedig körvonalazódik, kik maradhatnak, kik távozhatnak, s kik érkezhetnek a nyáron.

A szurkolók újra bajnoki címet ünnepelhettek – Fotó: Szigetváry Zsolt

Arról már korábban lehetett hallani, hogy a nyáron lejáró szerződésű marokkói védő, Sammy Mmaee, valamint a bosnyák Muhamed Besic szinte biztosan nem marad a klubban. Értük nem kap pénzt a klub, ám lehetnek olyanok, akiket esetleg kivásárolnak. Az izraeli irányítót, Mohamed Abu Fanit Lionel Messi amerikai csapata, az Inter Miami is kinézte magának. A Nemzeti Sport értesülése szerint a brazil szélsőt, Marquinhost a tengerentúlról, s az araboktól is figyelik. Értük akár 5 millió eurót is kérhet a Ferencváros.

Arról a klubvezetés is beszélt, hogy lesznek érkezők, azonban konkrét új nevekről még nem lehet hallani. Az már eldőlt, hogy a télen igazolt, Zalaegerszegre kölcsönadott Gruber Zsombor a Fradinál kezdi a nyarat. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás