„Voltak nehéz pillanataink” – Sztankovics nem kertelt a Fradi bajnoki címe után





A Ferencváros szombati bajnoki címe után Dejan Sztankovics vezetőedző elárulta, korántsem volt könnyű menet a csapat sikere.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.04.21.
Ferencváros Kubatov Gábor Dejan Sztankovics sportfogadás

A Ferencváros szombaton a 35. bajnoki címét ünnepelte, miután hazai pályán gól nélküli döntetlenre zárt a Kisvárda ellen, és ezzel behozhatatlan előnyre tett szert az élen. Immár 15 ponttal előzi meg a második Paksot és 16-tal a harmadik Fehérvárt, miközben előbbinek négy, míg utóbbinak öt meccse van hátra.

20240228_1044_SZM
Fotó: Szabó Miklós

A siker után a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor azt mondta, Dejan Sztankovics vezetőedző a titka a tavaszi menetelésnek. A szerb tréner elárulta, hálával tartozik az elnöknek – árulta el a klub honlapján.

„Az a legfontosabb, hogy megszereztük a bajnoki címet. A Ferencvárosnak zsinórban ez a hatodik, nekem pedig az első, fantasztikus érzés. Kubatov Gábornak hálával tartozom. Egy kiváló ember. Az első perctől kezdve bízott bennem. Rögtön hatalmas érzelmi nyomást helyezett rám, hiszen azt mondta, partnerek vagyunk.”

A játékosként Bajnokok Ligája-győztes szakember Hajnal Tamás sportigazgatónak is köszönetet mondott, és azt is elárulta, korántsem volt egyszerű menet a bajnoki elsőség megszerzése.

Sokszor kemény döntéseket kellett meghoznunk. Amikor idejöttem, voltak nehéz pillanataink, de a spanyolországi edzőtábort követően nagyon jól szerepeltünk. Köszönöm szépen a stáb tagjainak és a játékosaimnak is, 26-an mind egyként küzdöttek a céljaink eléréséért. A Ferencváros mindannyiunknál nagyobb. Fontos cél, hogy bejussunk a MOL Magyar Kupa döntőjébe, ezért a szerdai elődöntőre fináléként tekintek.”

A bajnokcsapat Balmazújvárosban a másodosztály listavezetőjével, a Nyíregyházával küzd meg.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás