„Két élet munkája ment tönkre” – Renáta miskolci házát egyszerűen ellopták





Renáta nem hitt a szemének, amikor látta, hogy a háza darabjait ellopták. Az ügyben nyomoz a rendőrség.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.05.01.
ház Miskolc szívinfarktus

Szörnyű csapások sorozata sújt egy miskolci családot. O. Anita Renáta szülei egész életükben azért dolgoztak, hogy a három gyermeküknek mindent megadhassanak: három egymás melletti telket vásároltak számukra Miskolc külterületén, Magashegyen és házat kezdtek rá építeni.

A Pirossal bekarikázott ház Renátáé, a zölddel bekarikázott a nővéréé, a középső pedig az öccséé (Fotó: Google Maps)

„Két élet munkája ment tönkre”

A telkeken nem lakott senki, ezért történhetett, hogy ellopták a nő házát, vagyis annak egy részét; a telkére pedig szemetet hordtak. Renáta nem hitt a szemének, amikor látta, hogy a háza darabjait ellopták. A nő nem az egyedüli testvér, aki pórul járt, az öccse házát évekkel ezelőtt felgyújtották. Az édesapát szörnyen megrázta az eset; szívinfarktust kapott, nem sokkal később a testvérek édesanyja is elhunyt. A nő a tragédiák után lelki okokból csak ritkán járt ki a telkéhez.

Szemetet hordtak a telekre (Olvasói fotó)

Mivel hárman vagyunk testvérek, a szüleink ragaszkodtak a három telekhez, a három egyforma házhoz. Rendesen műveltük a telkeket, el voltak kerítve, de apu halála után minden megváltozott. Két élet munkája ment tönkre

– mondta az elkeseredett nő, aki a telkét az öccsének szeretné ajándékozni, vagy ha nem tart igényt rá, akkor eladni. Renáta feljelentést tett a rendőrségen, bízik benne, hogy a környék hamarosan biztonságosabb lesz. Renáta a háza darabjait felfedezni vélte egy környékbéli család telkén, akik felhasználhatták azokat a saját házuk bővítéséhez...

Ez maradt Renáta házából (Olvasói fotó)

Nyomoz a rendőrség

„Rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság, egyelőre ismeretlen tettes ellen” – tájékoztatta a Metropolt a rendőrség.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás