Karcolásokkal megúszta a horrorbalesetet a kisfiú, akiről egy kocsit emeltek le Óbudán





A 10 éves fiú végig eszméleténél volt a mentés alatt, végül könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
baleset Óbuda csoda kisfiú III. kerület

Igencsak meghökkentő baleset történt a III. kerületi Gyógyszergyár utcában kedden. A Metropol információi szerint ugyanis egy autós éppen az úton haladt, amikor egy gyerek egyszer csak az úttestre szaladt. Úgy tudjuk, hogy a fiúcska a lehető legszerencsétlenebb módon esett: egyenesen az érkező és hatalmasat fékező kocsi alá zuhant. 

A tízéves fiúcska végig eszméleténél volt, végül pedig könnyebb sérülésekkel emelték ki a kocsi alól  (Fotó: OMSZ – Képünk illusztráció)

Az autó a kisfiúra csúszott, a rémült emberek pedig biztosak voltak benne, hogy súlyosan megsérült. Azonnal riasztották is a mentőket és a tűzoltókat, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre:

Személyautó gázolt el egy embert Budapest III. kerületében, a Gyógyszergyár utcában. Az illető a jármű alá került, ahonnan emelőpárna segítségével szabadították ki, majd kiemelték a fővárosi hivatásos tűzoltók

közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Lapunk úgy tudja, hogy a gyerek egy közeli iskola diákja volt, és a – súlyos helyzet dacára – a mentési munkálatok alatt sem vesztette el eszméletét, folyamatosan kommunikált a tűzoltókkal, a mentősökkel és a körülötte állókkal is. Végül, szinte csodával határos módon, mikor a kocsit leemelték róla, kiderült: szinte karcolásokkal megúszta a horrorbalesetet. A Metropol az üggyel kapcsolatban felkereste az Országos Mentőszolgálatot is, ahol megerősítették: a kisfiú valóban könnyebben sérült.

A helyszínről egy 10 év körüli gyermeket szállítottak bajtársaink könnyebb sérülésekkel kórházba

– közölte lapunkkal Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. A szemtanúk szerint a fiú ezúttal két születésnapot ünnepelhet. 

Azt nem tudjuk, hogyan történt, de az biztos, valóságos csoda, hogy nem történt komolyabb baja. Mondhatjuk, hogy a második születésnapját ünnepelheti ezek után

– vélekedett egy szemtanú. Azt egyelőre még valóban nem tudni, hogy pontosan milyen módon történt az eset, a rendőrség vizsgálja a körülményeket. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás