Elárulták a csillagok: ennek a csillagjegynek ma minden bátorságára szüksége lesz

A mai nap mindenkiből nagyon mély érzéseket hozhat elő, így most kicsit sérülékenyebbek/sértődékenyebbek is leszünk a szokásosnál.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.18.
Módosítva: 2024.06.18.
horoszkóp bátorság csillagok ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Adódhat kedden egy szituáció, aminek megoldásához nemcsak a józan eszére, hanem a fantáziájára is szüksége lehet. Engedje hát szabadon a képzeletét, mivel egy váratlan helyzet éppen egy olyan kreatív személyiséget igényel, mint amilyen ön.

Fotó:  Shutterstock

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma valaki az útjába állhat és igyekszik valamilyen módon akadályokat görgetni ön elé. Lehet, hogy meg kell küzdenie vele, de esély van arra is, hogy egyszerűen elkerüli az illetőt. A Skorpióban jár a Hold, és erős intuíciót ad.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy helyzetben döntenie kell, és ez nyomaszthatja. Már egy ideje őrlődik a két dolog között és nagyon nehezen sikerül elindulnia egyik vagy a másik irányba, de ma egy előérzet, egy hír vagy egy váratlan esemény hatására megvilágosodhat, miután tudja majd, mi a helyes irány.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a Skorpióban jár a Hold, de ez csak a kisebbik kedvező hatás. A nagyobbik, hogy tegnap óta már a Merkúr és a Vénusz is az ön jegyében van: minden adott ahhoz, hogy szerencsésen alakuljanak az ügyei!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Történhet valami a mai nap, amivel nem számolt. Mérlegeljen, hogy mennyit ér meg önnek ez a dolog. Lehet, hogy egy vitával hosszabb távra elveheti a kedvét valakinek attól, hogy megsértse a határait, de az is lehet, hogy ezzel csak végül ront a helyzeten.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valaki félreértheti vagy szándékosan magyarázhatja félre a szavait vagy tetteit és emiatt akár kellemetlen helyzetbe is keveredhet. Mintha direkt keresné az okot arra, hogy megsértődjön. Készüljön fel arra, hogy tisztáznia kell magát!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Fogalmazza meg bátran ma, ha véleménye van vagy ha nyomja valami a szívét, mert a mai nap kifejezetten alkalmas érzelmi konfliktusok vagy félreértések elsimítására. Legyen azonban nyitott arra is, ha valaki más is ugyanígy tesz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár néha erről hajlamos megfeledkezni, de mindene megvan, amire igazán szüksége van. Próbálja hát a mai napban is megtalálni a pozitívumot, különösen most, amikor a kapcsolatainak különleges jelentősége van. Ma a Skorpió Hold ad önnek értékes meglátásokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma semmiképp ne meneküljön el egy esetleges feszült helyzet elől, álljon meg, és forduljon szembe vele. Ne halogasson, mert az most nem vezet célra. Inkább teremtsen tiszta és egyértelmű helyzeteket.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érdekes emberekkel kell együttműködnie ma. Ön nehezen enged az eredeti elképzeléseiből, pedig most lehet, hogy szükség lenne rá. Jobb, ha ön dönti el, miben hoz kompromisszumot, és nem rákényszeríti a másik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Igyekezzen ma kedves lenni mindenkivel, még akkor is, ha lesz olyan, aki viselkedésével vagy szavaival mintha direkt provokálni szeretné. Próbálja meg elkerülni, hogy túlságosan élesen reagáljon.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vegye figyelembe, hogy az érzelmei hamar elvihetik, könnyen túllépnek a normális határértéken… A vízelemű energiák miatt könnyen elveszíti a kontrollt. Próbáljon meg minden helyzetben elszámolni tízig, és főleg racionalizálni: vizsgálja meg, valós-e a probléma.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás