Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet





Nem kímélte az időjárás Ördög Nórát és a csapatát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
Ördög Nóra Ázsia Expressz eső

Ördög Nóra egy rendkívül elfoglalt ember, hiszen szinte folyamatosan a TV2 képernyőjén tündököl, és miközben nézzük őt, jó eséllyel máris a következő nagy projektjét készíti a nézők legnagyobb örömére. Nemrég például az Ázsia Expressz következő évadát forgatta le, a munkálatok során pedig nem akármilyen akadályokba ütköztek.

Ördög Nóra / Fotó: Szabolcs László / Metropol

Megesett, hogy földrengés rázta meg Ördög Nóráékat Ázsiában, de olyan is előfordult, hogy hatalmas eső csapott le rájuk, vagy egy kidőlt fa nehezítette meg a dolgokat. Utóbbi kettő ráadásul az utolsó két forgatási napon, így kijelenthetjük, hogy igazán eseménydúsan telt a kalandreality munkálatainak vége is.

Ördög Nóra nemrég megosztott egy kulisszák mögötti videót az utolsó két forgatási napról, így mindenki láthatja, hogy valóban nem igazán volt kegyes hozzájuk az időjárás. Éppen ezért ezek voltak a legnehezebb napok a versenyzők számára, de nemcsak ebben az évadban, hanem az egész Ázsia Expresszt nézve – legalábbis a műsorvezető szerint, aki ezek alapján valószínűleg még nem látott ilyet.

Az itthoni napsütésben már más univerzumnak tűnik a tajvani esős időjárás, amit megkaptunk az utolsó két forgatási napra. Az összes évad összes versenynapját nézve is ez volt – különösen a párok számára – a legnehezebb. De átlendített minket a tudat, hogy már csak a másnapi döntő van hátra

– írta Ördög Nóra a poszthoz, ami alapján egy igazán kemény, izgalmas fináléra számíthatnak majd az Ázsia Expressz nézői.

Itt lehet megnézni Ördög Nóra élménybeszámolóját az Ázsia Expressz forgatásának utolsó két napjáról:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás