Elhagyja az országot az ismert magyar TikTok-sztár – Indul a nemzetközi karrier!





A fiatal srác még szinte fel sem ocsúdott az itthon elért sikereiből, máris újabb szintet lépett. Kapi Levente csomagol, és meg sem áll a divatvilág legnagyobb színpadjaiig.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.30.
Módosítva: 2024.01.30.
Kapi Levente utazás divat TikTok

Kapi Levente, alias tiktokker nevén Marika néni hatalmas lehetőséget kapott, és a fiatal influenszer él is ezzel a lehetőséggel. Felfigyelt rá egy nemzetközi modellügynökség, és már alá is írták az első, nagyobb volumenű szerződést, ami egészen a mesés Isztambulig repíti őt. Levi most a Metropolnak mesél a csodáról, amibe belecsöppent. 

Kapi Levente
Kapi Levente Törökországban kezdi meg modellkarrierjét (Fotó: Facebook)

Felfigyeltek rá a divatcégek 

Tavaly még csak izgalmas kaland volt számomra a Budapest Central European Fashion Week, bár korábban is kacérkodtam a modellkedés lehetőségével. Idén viszont már egy komoly szerződéssel a hátam mögött léptem a kifutóra. Megkeresett ugyanis egy nemzetközi ügynökség, akik elkezdték egyengetni az utamat, és már tavaly jelezték is, hogy több komoly megkeresést is kaptam. 

A lehetőségek közül végül Isztambulra esett a választásom, és február végén már indulok is.

Első körben két hónapon át veszek majd részt divatbemutatókon és fotózásokon, majd hazajövök és meglátjuk, merre tovább” kezdte lapunknak Levente, akinek szép jövőt jósolnak a nemzetközi divatvilágban.

„Ez egy nagyon komoly lehetőség számomra, amivel szeretnék is élni.”

Esély van arra, hogy valami olyasmiben vegyek részt, ami valami igazán nagy volumenű dolog, és ami elindíthat a nemzetközi ismertség útján

fogalmazott a srác, aki ígéri, nem hagy fel a színházzal és a tartalomgyártással sem. 

Kapi Levente
Kapi Levente a kifutón. (Fotó: Kapi Levente)

Kapi Levente a nagymamáját is vendégül látja majd Isztambulban

Marika néni volt, van és lesz is! Már most elkezdtem előre gyártani a videókat, mert nem szeretném elengedni a karaktert. A rá írt Vasárnapi ebéd című darabot is szeretnénk továbbvinni. Olyannyira, hogy az utazás előtti este még játsszunk.

A TikTokra pedig készítek majd nyaralós videókat is, hiszen a »nagyanyám« is meglátogat majd Isztambulban

kacsintott Kapi Levente





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás