A következő két hét sorsdöntő lesz – üzeni Európa főboszorkánya





A tízmilliószoros napok különleges energiával rendelkező időszakok a tibeti buddhista hagyományban. A következő néhány hetet ki kell használni a főboszorkány szerint, mert ez fogja meghatározni az életed. Most a gondolataink és cselekedeteink tízmilliószoros teremtő erővel hatnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.07.
tízmilliószoros nap Szegedi Erika mágia

Május 8-án 5 óra 21 perckor a Bika jegyében újhold köszönt ránk. Ennek nagy jelentősége van Szegedi Erika szerint, ugyanis a következő telihold lesz a tízmilliószoros nap (május 23.), ami feje tetejére állítja a világot mindenki életében. A következő két hét sorsdöntő lesz, mert ez fogja meghatározni az évünk hátralévő részét. Ha megfelelően felkészülsz, a kívánságaid május 23-án valóra fognak válni.

Szegedi Erika, Európa főboszorkánya – Fotó: Faludi Koppány

Amit teszünk ez idő alatt, az vetíti előre a jövőnket. Kiraktam a kártyát is erre, és azt látom, hogy sajnos nem mindenkinek hozza meg most a szerencsét. Minden csak rajtunk múlik

– mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki úgy látja a lapokban, hogy ez az időszak leginkább a pénzügyekben, és a karrierben állítja feje tetejére a világot. A következő időszakra a főboszorkány egyik legfontosabb tanácsa, hogy most nem szabad munkahelyet váltani, illetve eldobni a régi kapcsolatokat. Energiát kell fektetni ezekbe, és meg kell menteni, mert az égiek csak azoknak kedveznek, akik tiszta lappal kezdenek bele valamibe. Aki nem így tesz, az kudarcra lesz ítélve. Számukra a negatív energiák fogják a jövőjüket befolyásolni.

Aki pár- és munkakeresésben van, azokat fel fogja karolni Fortuna, így el fogják érni céljukat

– állítja a főboszorkány, aki úgy látja, hogy most a Halak, Bakok, Rákok, és az Oroszlánok ideje jött el. Számukra szerencsét, örvendezést és új életet mutatnak a lapok. A Vízöntők, a Mérlegek, és a Bikák viszont legyenek nagyon óvatosak, mert az ő életükben nehézségeket és ármányt lát a jósnő.

 Ha a szerencsét szeretnéd magad mellé állítani, akkor arany színű gyertyát kell gyújtani – Fotó: Pexels.com

A főboszorkány úgy véli, hogy aki szeretné mágiával befolyásolni az életét, annak most érdemes ebbe belevágnia.

Néhány tanács Szegedi Erikától, ami segíthet a pozitív változásokban

Ha a pénzügyekben és a karrierben szeretnél sikereket elérni, akkor gyújts zöld gyertyát. Ha szerelemre vágysz, akkor pirosat. Ha pedig a szerencsét szeretnéd magad mellé állítani, akkor arany színű gyertyát kell gyújtani.

Fontos, hogy a zöld és az arany színű gyertyát mindig nappal kell meggyújtani, úgy a pirosat éjjel, mert így lesznek igazán hatásosak

– tanácsolja Szegedi Erika, aki úgy gondolja, hogy a május hozza meg mindenki számára a szerelmet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás