„Elkövettünk egy hibát” – Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikról is beszélt

Nyert meccsen veszített pontokat a Liverpool az angol bajnokságban. A német szakember napokon belül a harmadik hellyel búcsúzik.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.05.14.
Jürgen Klopp Szoboszlai Dominik Aston Villa sportfogadás csere

Ahogy az utóbbi időben, ezúttal is csak csere volt Szoboszlai Dominik az angol focibajnokságban. A Liverpool 3-3-ra végzett az Aston Villa otthonában, de azt már a találkozó előtt is tudni lehetett, hogy a Pool mindenképpen harmadik lesz a Premier League-ben. Ehhez képest a Vörösök sokáig nyerésre álltak, s 3-1-re vezettek, amikor Szoboszlai a 76. percben beállt csereként.

Szoboszlainak volt egy lövőhelyzete a meccsen Fotó: AFP

A meccs hajrájában egyenlíteni tudott a negyedik helyen álló Aston Villa. A csapattól a szezon végén búcsúzó liverpooli edző, Jürgen Klopp mégsem beszélt tragédiáról a lefújást követően.

Rögtön a csere után volt két-három nagy helyzetünk – köztük egy hatalmas is, amikor Szoboszlai ziccert lőhetett ötös környékéről. Aztán elkövettünk egy hibát, az eladott labdánk után három kettőre feljött a Villa, és megérezte az esélyt. Végül szereztek egy pontot, így a végeredmény nem nagyszerű, de nem erről szól a szezonunk története

– idézi az Origo Kloppot, aki vasárnap búcsúzik végleg a liverpooli tábortól és csapattól. Szoboszlaiék az utolsó fordulóban a Wolverhamptont fogadják.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás