RETRO RÁDIÓ

Zalatnay Sarolta mindent elárult, kitálalt volt szerelmeiről





Amikor hallja a hírekben a sok, mostanában indulatból elkövetett párkapcsolati agresszióról szóló történetet, nem akarja, hogy ismét legyen valaki az életében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.29.
szerelem

Aztán valamiért megrohanják az érzelmek, és újra elkezd vágyni arra, hogy megpihenhessen egy szerelmes férfi ölelő karjaiban.

Manapság egy házassági szerződés természetes dolog, ám 30–40 évvel ezelőtt még furcsa lett volna. Az énekesnő soha nem volt anyagias a párkapcsolataiban, világéletében érzelmi alapon döntött.

Sosem a pénztárcát néztem, hanem azt, hogy szeretve vagyok-e” – kezdte a Hot! magazinnak Cini. „Főként a művészvilágból voltak párjaim, és ott nem az anyagiak motiváltak egyikünket sem, pláne, hogy keveset kerestünk. Akkoriban nem arról szólt egy válás, hogyan osszuk el a villát vagy a balatoni nyaralót.

„Harmonikus párkapcsolatra vágyom”

Sarolta sztár lehetett volna külföldön, akár Amerikában is. Ma már nem foglalkoztatja a „mi lett volna, ha”, azt viszont tudja, hogy az elmúlt nehéz másfél évet könnyebben vészelte volna át, ha jól működő párkapcsolatban él.

A tengerentúlon tuti nem lett volna belőlem kisnyugdíjas” – vélte az énekesnő. „Lehet, hogy óriási hibát követtem el, amikor nem mentem hozzá a Bee Gees-tag Maurice Gibbhez. Azt is sajnálom, hogy Frenreisz Karesszal hét év után elváltunk, pedig az ő csodás, nagy családjában jó lett volna megöregedni. Egy harmonikus, egyszerű párkapcsolatra vágyom. A szerelmi érzelmeimet manapság csak a dalaimon keresztül élem meg. Fura érzés, amikor a fellépések után rajongók ünnepelnek, pasik bókolnak, aztán itthon egyedül bújok ágyba. Pedig többször is próbáltam már ismerkedni a bulik után. Egy kedves özvegyre máig emlékszem, egyedül nevelte a gyerekeit. Vele készen kaptam volna családot is. De valahol mindig elcsúszik a dolog, pedig sose voltam megközelíthetetlen!”

„Neten nem ismerkedem”

Tizenöt évvel ezelőttig Sarolta egy napot sem töltött férfi nélkül. Márton Csaba volt az utolsó párja, akitől érzelmileg és anyagilag is hatalmas csapásokat kapott. Pedig felé is őszinte szerelemmel fordult az énekesnő.

Még ma is fáj ez a sztori” – mondta Cini. „Csaba egyszer azt mondta: „ne akarj kiugrani ebből a kapcsolatból, mert utánam úgyse lesz másik pasid!”, és ma baromi rossz tudomásul venni, hogy azóta se volt senkim. Mindig tudtam úgy irányítani a karrieremet, hogy az nekem jó legyen, ám ezt privátban sose tudtam összehozni! Én gyereket akartam, Karesz nem. Én a színpadot választottam, Komár Laci csak feleségnek akart. Révész Sanyi édes pasi volt, de berobbant a Piramis és vele a csajok. Csapó Gábor válogatott vízilabdázóként folyton utazott, én is, alig láttuk egymást” – sorolta az okokat az énekesnő. „Az összképet nézve Karesz lehetett volna számomra az ideális társ. A lányom, Niki szerint is jó lenne már mellém valaki. De hová menjek érte? Én neten nem ismerkedem. Pedig ha jönne még egy kedves pasi, szeretetet, biztonságot nyújtva, az tuti jól járna velem!

Zalatnay Sarolta a Hot! magazinnak azt is elárulta, bevállalná a szexet is. A lap csütörtöki számában az is kiderül, mi kellene ahhoz, hogy szeretkezzen.

 





Ezeket olvastad már?
Az 57 éves Salma Hayek bikiniben mutatta meg az észveszejtően tökéletes testét, nem találunk szavakat

Az 57 éves Salma Hayek bikiniben mutatta meg az észveszejtően tökéletes testét, nem találunk szavakat

Beolajozott testtel tárta szét a lábát az Exatlon dögös sztárja

Beolajozott testtel tárta szét a lábát az Exatlon dögös sztárja

Pikáns botrányba keveredett Taylor Swift: Intim képek árasztották el róla a netet

Pikáns botrányba keveredett Taylor Swift: Intim képek árasztották el róla a netet

Iszonyú fájdalom: Halva született a Kémkölykök sztárjának babája

Iszonyú fájdalom: Halva született a Kémkölykök sztárjának babája

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás