Interneten terjedő fenyegető hangvételű videók, odaszólogatások, rendőrségi feljelentés, bíróság… Nótár Maryvel nagyot fordult a világ hat évvel ezelőtt, amikor összerúgta a port a volt zenei kiadójával. Egy elszámolási vita odáig fajult, hogy a felek a bíróságon kötöttek ki, de addig, amíg ott idén év elején meg nem született az ítélet, a kiadó rendelkezett Mary zenei jogaival, így letiltották a Facebookról, az Instagramról, és a Youtube-csatornáját is. Mary bár erős nő, voltak időszakok, amikor úgy tűnt, nem fogja sem fizikailag sem érzelmileg bírni ezt a nyomást, alig volt bevétele és elesett attól, ami élteti: a színpadi szerepléstől.

Bár az énekesnőt kemény csajnak ismeri a világ, ő mégis többször volt annak a határán, hogy elbúcsúzzon az akkor már 14 éve töretlen sikereitől. Most egy új fejezet indult az életében, nagyon sok fellépése van az utóbbi időben, és végre vissza tudja szerezni azt a pénzt, amit a sok év alatt elveszített.

Bármivel próbálkoztak a rosszakaróim, egy valamit nem tudtak eltüntetni: engem, azaz Nótár Maryt – mondta Mary, aki bár nem szeret a pénzről beszélni, a Borsnak elárulta, az elmúlt hat év keserűségéért most kárpótolja az élet. A további részletek a Bors csütörtöki számában olvashatóak.