A Femcafe és a szeretlekmagyarorszag.hu vadonatúj sorozatot indított, amiben magyar sztárokat kötnek rá hazugságvizsálóra, és kérdésekkel bombázzák őket. A sztárok a műsorban egy bevezető interjú után a gépre kötve egy hazugságvizsgáló szakemberrel folytatják a beszélgetést, végül pedig Kraszkó Zita műsorvezetővel elemzik ki közösen a vizsgálat eredményeit.

A műsor második adásának vendége Dér Heni volt, aki érdekes dolgokat osztott meg a nagyvilággal, többek között azt, hogy halott rokonai üzennek neki, és hogy három diplomája van.

(Fotó: Czerkl Gábor/Bors)

„Nekem a közeli hozzátartozóim, akik már nincsenek velünk, valamiért mindig jeleznek. Csak nekem a családban. Furcsa dolgok vannak – mesélte Heni. „Nem is félek emiatt. Nekem nagyon jó érzés, hogy így üzennek – és mostanra már a család is megszokta. A legelső alkalommal tizenhárom éves voltam, akkor még nem vettek annyira komolyan, mert gondolták: kislány vagyok, biztos elképzelem.”

A műsorban beszél a halott nagypapájával való „találkozásáról” is. Miután hazaértek a virrasztásról, bement a szobájába, ahol égett a villany, az összes elektronikai eszköz működés alatt volt a szobában, de a legfurcsább az volt, hogy még az a villanykályha is fújta a meleget magából, ami ki volt húzva az áramból.

Heni elmondása szerint ekkor kezdett el hinni a szellemekben.