RETRO RÁDIÓ

Végre sikerült, így kérte meg Sofron István Tücsi kezét





A sors kétszer is meghiúsította Sofron István tervét, hogy feltegye a nagy kérdést szerelmének. Harmadik nekifutásra azonban végre sikerült, ráadásul nagyon romantikus körülmények között.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.16.
Tücsi romantika lánykérés Sofron István

A páros már tervezte, hogy tovább lépjen a kapcsolatával, amit jól mutat, hogy már kétszer is kitűzték az eljegyzésük időpontját, amikorra végre harmadszorra sikerült feltenni a nagy kérdést. Tücsi, azaz Aryee Caludia Dedei a LifeTv Bréking című adásában beszélt részletesen arról, hogy miért csak harmadik nekifutásra sikerült Sofron Istvánnak megkérnie a kezét.

Elsőre egy horvátországi, hétvégi kiruccanás lett volna a nagy pillanat helyszíne, de a sors sajnos közbeszólt.

Tücsi végre boldog menyasszony lehet Fotó: TV2

„Az egy tökéletes nyaralás volt, csodaszép helyen voltunk, jókat ettünk, jókat ittunk, búvárkodtunk, minden volt. Ott szerette volna megkérni a kezem, és ezt én éreztem is, minden este a legszebb ruhámban voltam, a legszebb sminkben ültem és vártam, hogy ez a nap lesz az... Utolsó este elmentünk egy éttermébe, és mondta, hogy el kell mennie a mosdóba, és vagy 30 percig nem jött elő... utólag mesélte, hogy elrohant, mert amikor sétáltunk látott egy ékszerüzletet, hogy hátha talál ott valamit, amivel meg tudja kérni a kezem” - mesélte Tücsi, majd kifejtette, hogy a következő alkalommal István már csináltatott egy gyűrűt, sőt egy hőlégballonozással is meg akarta lepni. A lány azonban már tudta, hogy erre készül, mert a foglalásról szóló emailt ő is látta. A közös kaland végül elmaradt, mert egy óriási szélvihar miatt 15 perccel az indulás előtt lemondták a hőlégballonosok, tehát másodszor is meghiúsult a leánykérés.

Végig sétáltatta velem Budapestet, miután visszajöttünk a Balatonról, mert ott szálltunk volna fel, és miután mindent végig sétáltunk felmentünk a várba, ott volt egy ilyen 100 turista, tehát nem volt sok. Megvártuk, míg az összes elmegy és éjfélkor, amikor már kiürült a helyszín, akkor megkérdezte, hogy szeretnék-e a felesége lenni” - mondta boldogan Tücsi, aki nevetve elárulta, már az is megfordult a fejében, a sors nem akarja, hogy István feltehesse a nagy kérdést, de hálás, hogy a párja nem adta fel a nehézségek ellenére sem.

A beszélgetésről a videót, ezen a linken tudod megnézni.





Ezeket olvastad már?
Csonka András vallomása: szinte mindent Bodrogi Gyulának köszönhet

Csonka András vallomása: szinte mindent Bodrogi Gyulának köszönhet

Házasság első látásra: a vég kezdete

Házasság első látásra: a vég kezdete

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás