RETRO RÁDIÓ

Váratlan fordulat! Pásztor Annáék mégis újra együtt?





Bár az énekesnő és párja harminc év után szakított, gyermekeik boldogsága mindennél fontosabb mindkettőjük számára



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.23.
szakítás karácsony Dancing with the stars Pásztor Anna

Az énekesnő és férje, Balázs harminc együtt töltött év után különváltak egymástól, ám a két szülő gyermekeivel együtt tölti az ünnepeket, mivel Pásztor Annáéknak gyerekeik boldogsága a legfontosabb.

Látszólag nem sokban különbözik Pásztor Anna idei karácsonya a tavalyitól, most is a sütés-főzésről, az együttlétről és persze a zenélésről szól majd minden. Pedig az eltelt évben minden megváltozott: Anna és a kedvese, Balázs, akivel harminc évet töltöttek együtt, különváltak.

A szakításról a Dancig with the Stars vége után értesült a nagyérdemű. Bár Anna nem szeret a magánéletéről nyilatkozni, elárulta, hogy a kedvesével, Balázzsal nem alkotnak egy párt többé. Két gyermekük, a hétéves Benji és négyéves kishúga, Zoé a szakításból keveset érez, továbbra is közösen nevelik őket, a legnagyobb szeretetben. Így azt sem érzékelik, hogy más ez a karácsony, mint az eddigiek - írja a Bors.

Fotó: TV2

„Tulajdonképpen semmiben nem tér el az idei ünnep a korábbitól. Idén is együtt leszünk az ünnepek alatt, ahogy eddig is. A karácsonyi menet is körülbelül ugyanaz lesz, mint az elmúlt években: én feldíszítem a fát, aztán, amikor a nagy díszek fent vannak, a déditől örökölt, maroknyi apró díszt a gyerekek akaszthatják a fára” - mesélte a lapnak Pásztor Anna.

Anna főzni is szeret, egész tehetséges a konyhában.

„Bizony, a vörös húsokban és az őzgerincben erős vagyok. Idén hagymalekvárt készítek, amiben egymillió összetevő van, ehhez steaket eszünk majd” - mondta. - „Együtt lesz a család a fa alatt. Karácsony első napján aztán elindulunk rokonokat látogatni, megyünk Ópusztaszerre és Dabasra is anyukámékhoz. 27-én pedig egy különleges feladat vár ránk: ahogy minden évben, így most is összejövünk a zenekarral, mindenki hozza otthonról a maradék kajákat, és egy jót zenélünk, amit élőben nézhetnek azok, akik magányosak vagy csak szeretik a zenénket. Idén Tóth Vera barátnőm faházikójára vigyázok, és úgy döntöttünk, Veránál lesz a buli, onnan jelentkezik be a zenekar élőben, és ott is alszunk mindannyian. Már nagyon várom” – tette hozzá Anna, aki a napokban új klippel jelentkezik: táncospartnerével, Köcse Györggyel az Anna and the Barbies Nagyon hagyom című slágerére eltáncolták azt a táncot, amelyet a Dancing with the Stars döntőjében már nem mutathattak be.





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás