Váratlan fordulat! Hajdú Péter magával viszi menyasszonyát





Hajdú Péter hamarosan együtt dolgozik szerelmével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.04.
szerelem

Az RTL-klub után mostantól a LifeTV stábját erősíti majd Hajdú Péter huszonöt éves menyasszonya. A boldog pár biztos benne, hogy az együtt töltött munkaidő csak erősíteni fogja párkapcsolatukat.

Láng Eszter az RTL-klub „Reggeli” című műsora szerkesztőjeként dolgozott eddig, ám már jó ideje foglalkoztatta a munkahelyváltás gondolata. A tervezgetést cselekvés követte, és januártól már kedvese munkahelyén, a LifeTV -nél kamatoztathatja majd szakmai tudását, miután a LifeTV programigazgatója, Kiss Péter felkérte egy új feladatra - írja a Blikk.

Bár sokan nem szeretik keverni a szakmát és a magánéletet, de Hajdú Péter és menyasszonya épp ellenkezőleg vélekedik a közös munkáról: ők kifejezetten örülnek, hogy életük minden percét megoszthatják egymással.

Igaz, a Life TV-hez igazolok, és együtt dolgozom majd Petivel, de most még pihenek, januárban kezdek. Hogy pontosan melyik műsorban fogok dolgozni, még nem árulhatom el” – mondta a Blikknek Eszter, aki azt is elárulta, már sokszor járt a Life TV stúdiójában, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételét például többször is a vezérlőből követte végig.

„Nagyon élvezem, imádom ezt a műsort” – mondta korábban Eszti, aki természetesen tanácsokkal is ellátta szerelmét. „Nem tudom nem szakmai szemmel nézni őt, vannak észrevételeim is, és persze, nem bírtam ki, hogy ne mondjam el neki”.

Ebből viszont eddig sem volt probléma a kapcsolatukban, így feltételezhető, hogy a jövőben sem lesz. Főleg, mivel Péter és Eszter eddig sem titkolta, élvezik, hogy a hivatalos feladatok végeztével sem kell befejezniük a munkát.

„Valaki azt szereti, ha egészen más szférából jön a párja, azaz otthon nem esik szó a munkáról. Én ennek pont az ellentéte vagyok, és örülök, hogy Eszti ebben partner. Ráadásul jó meglátásai vannak. Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, s volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le. Nekem ő az első kontroll, sokat adok a véleményére” – fogalmazott Hajdú, aki örül, hogy csapatát erősíti a párja. „Eszter új kihívásra vágyott, és Kiss Péter programigazgató kérte fel egy műsorra, én pedig támogattam az igazgató döntését”.

 





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás