RETRO RÁDIÓ

Várandósan kellett bujkálnia Radics Giginek





Az énekesnő ma már szinte minden percét kislányának, Bellának szenteli, aki, igaz, csak a pocakjában, de végig vele volt a „Nicsak, ki vagyok” forgatásán is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.21.
SZUPERSZTÁR

Gigi már hét hónapos magzatát hordta a szíve alatt, amikor a „Nicsak, ki vagyok” forgatásai zajlottak. A harmadik trimeszterben járó kismamát igencsak megviselték a műsorkészítés folyamatai, és ő is, csak úgy, mint Bódi Margó, végtelenül nehéz és sűrű anyagból szőtt jelmezt viselt, ami kismamaként különösen embert próbáló feladatnak bizonyult számára.

Ráadásul végig titkolnia kellett, hogy mire készül, így egyedül kellett megküzdenie a komoly szakmai kihívással. Ezzel együtt ma már úgy érzi, nemcsak élete legnehezebb, de legizgalmasabb pillanatait élte át a forgatás ideje alatt.

Hét hónapos terhes voltam a forgatások alatt, s bár kezdetben azt hittem, hogy sétagalopp lesz várandósan színpadra állni, hamar kiderült, hogy tévedtem” – mesélte a Borsnak az ifjú anyuka.

Akkoriban már nagyon nehezen lélegeztem, a lábaim is fájtak, és menni is alig bírtam. A hatalmas jelmez és a maszk, amit viseltem, rendkívül vastag anyagból készült, alig kaptam levegőt alatta. Legalább hatvanfokos hőség volt a molylepkeruhában, s időnként lombszívó géppel kellett oxigént pumpálni a maszk alá, nehogy megfulladjak. Ráadásul klausztrofóbiás is vagyok, úgyhogy rettenetesen nehéz volt hét hónapos terhesen mindezekkel megbirkózni, közben énekelni és inkognitóban maradni. Mindezektől függetlenül életem egyik legizgalmasabb időszaka volt, amit sosem fogok elfelejteni” - mondta el Gigi a lapnak.

„Senkinek nem árultam el, hogy engem rejt a molylepkejelmez, azt gondoltam, így sokkal izgalmasabb mindenkinek. De a szüleim és a vőlegényem, Áron is csak találgattak: először azt hitték, a király vagyok, de nem jártak jó nyomon. Úgy éreztem magam, mint egy FBI-ügynök, a stúdióba is sötétített üvegű autóval vittek, és végig sisak volt a fejemen, hogy még véletlenül se bukjak le”.

Kislánya megszületése óta az énekesnő szinte minden percét két és fél hónapos kislányának, Bellának szenteli, aki most Gigi egyedüli közönsége, de szerencsére örökölte édesanyja muzikalitását, és rajong a hangjáért.

A gyerekdalokat nem igazán szereti, a Jackson 5 a kedvence, úgyhogy jó ízlése van Bellának. Nagyon remélem, hogy idővel belőle is muzsikus lesz, mert az már most látszik, hogy van érzéke a zenéhez. Igaz, még csak két és fél hónapos, de máris hatalmas egyéniség, akaratos, és óriási hisztit tud csapni, ha éhes vagy fáj a hasa. Az éjszakákkal egyébként nincs problémánk, ugyan többször is fel kell kelnem hozzá, de olyan természetességgel ugrom ki az ágyból, mintha mindig erre készültem volna”– mesélte a boldog édesanya.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

gigiradics_fanok (@gigiradics_fanok) által megosztott bejegyzés

Külsőre azt hiszem, mindkettőnkből örökölt. A mosolyától, kacajától egyenesen elolvadok. Nem véletlen, hogy a hamarosan megjelenő Egy vagy velem című dalomban is hallható lesz a nevetése. Az új számot egyébként apukámmal közösen, még a várandósságom alatt szereztem, és a napokban videóklipet is készítünk hozzá. Kíváncsi leszek a rajongóim véleményére, remélem, az ő tetszésüket is elnyeri a visszatérő dalom, nekem a szívem csücske”.





Ezeket olvastad már?
A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás