Isteni szerencsének tartja Zsidró Tamás, hogy három csemetéje épp az anyukájuknál időzött, amikor megbetegedett, s így nem adta át nekik a vírust.

Bár nagyon vigyázott magára, s szigorúan tartotta magát a szabályokhoz, mégis elkapta a koronavírust a sztárfodrász. Zsidró Tamásnak élete legrosszabb rémálma vált valóra: tíz napon át küzdött a démonjaival, s legyengülve, lázasan, levegőért kapkodva feküdt az ágyban. A híresség úgy hiszi, egy bevásárlás során kaphatta el a fertőzést – lévén sehova máshova, csak közértbe járt – éppen pár nappal azután, hogy megkapta az első védőoltását március elején. Az életerős sportember még ma sem ocsúdott föl az embert próbáló hetekből…

Zsidró Tamás

Zsidró Tamásnak nem sok lehetősége volt mosolyogni mostanában (Fotó: Ripost)

Égi gondviselés

Öröm az ürömben a hajszobrász számára, hogy fiai nem voltak vele, amikor koronavírusos lett.

– Hálisten a fiaim azokban a napokban, amikor elkezdtem gyengülni, nem voltak nálam. Égi gondviselésnek érzem, hogy ez így alakult, s hogy megóvhattam őket attól, hogy elkapják tőlem a vírust. Egy ideje párkapcsolatom sincs, úgyhogy abszolút „magányos harcosként” küzdöttem, de túl vagyok rajta – mondta a lapnak Zsidró Tamás, aki úgy érzi ilyen mélyen még semmilyen betegség nem hatott rá az életben.

Hogy a sztáfodrásznak milyen súlyos tünetekkel kellett szembenéznie, s hogyan kerekedett felül halálfélelmén, arról a Bors csütörtöki lapszámában és a Borsonline-on olvashat.