RETRO RÁDIÓ

Vajna Timi kétségbeesett, még erre is képes, hogy gyereke születhessen





Andy Vajna özvegye másodszor feküdt kés alá annak érdekében, hogy gyermeke szülessen. Most épp Budapesten kezelik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.02.
drámai küzdelem

Egy év távollét után, pár nappal ezelőtt landolt a fővárosban Vajna Tímea gépe, Andy Vajna özvegye egy rövid ideig a szülőföldjén marad. Timi – mint az Instagram-posztjaiból kiderül – nem csak családlátogatáson van itt, hanem egy fontos ügyet is szeretne elintézni. A testének minden porcikáját felkészíteni arra, hogy végre babája születhessen. A híresség pénteken reggel egy budapesti magánklinikáról jelentkezett be, ahova a kedvese is elkísérte.

Mint arról a lapok a korábbiakban beszámoltak, Vajna Timit idén augusztusban jegyezte el Zoltán, akivel Los Angelesben tervezik a közös jövőt. Lesz hol lakniuk, hiszen a modell átszámítva 2,6 milliárd forintért vásárolt egy 650 négyzetméteres ultramodern ingatlant az angyalok városában, de mit ér a szép ház gyermekzaj nélkül?

Vajna Timi és két éve elhunyt volt férje, Andy Vajna egy amerikai spermabankban mintát helyeztettek el, de végül sosem használták fel

Timi 38 éves, és mindenképpen szeretne édesanya lenni. Korábban sokszor mesélt arról, hogy csak úgy érezheti teljesnek az életét, ha lesz egy pici ember, akiről gondoskodhat, akinek megmutathatja a világot.

Feltételezhető, hogy bár nagyon akart, spontán eddig nem sikerült teherbe esnie. Ezt a gyanút erősíti a tény, hogy Vajna Timi immár másodszor veszi igénybe az orvostudomány segítségét. Először augusztusban műtötték meg az Egyesült Államokban, akkor az endometriózisa miatt, most pedig Budapesten vonult kórházba, szintén a remélt terhességgel kapcsolatban: méhtükrözést hajtottak végre rajta egy díjnyertes meddőségi klinikán. Az altatásban végzett beavatkozás rutinnak számít, és nagyban segít az orvosoknak tiszta képet alkotni a terhesség esélyeiről.

Timi bizakodó, a pénteken elvégzett vizsgálaton ott volt vele a párja, Zoltán is, aki a jelenlétével igyekszik támogatni a kedvesét.

Andytől már nem lehet gyereke

Vajna Timi és két éve elhunyt volt férje, Andy Vajna egy amerikai spermabankban mintát helyeztettek el, de végül sosem használták fel.

„Már nem lesz gyermekem tőle. Nem lehet, mert megsemmisítettem Andy mintáját. Nem tudtam tovább fizetni a tárolást az amerikai spermabankban. (…) Legbelül úgy érzem, hogy Andy halálával új életet kell kezdenem” – nyilatkozta Timi még 2019 augusztusában.

A gyönyörű modell Amerika után Budapesten is kórházba vonult, hogy babája születhessen.





Ezeket olvastad már?
Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás