RETRO RÁDIÓ

Újra megtörténik a csoda Hajdú Péterrel, gyönyörű párjával babát várnak





A szerelmespár még mindig alig hiszi el, hogy megtörténik velük a csoda: kisbabájuk lesz. A babaszobát babonából még nem rendezik be, bár az új jövevény miatt – akinek immár a neme is publikus – komoly átalakítások lesznek a lakásban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.08.
Áldás

Annyi sok szomorúság és veszteség után most már biztonsággal kimondható, Hajdú Péter és kedvese célegyenesbe értek, hamarosan szülők lesznek. Eszter szíve alatt szépen cseperedik közös gyermekük. A terhessége problémamentes, így a kismamának nincs más feladata, mint tervezgetni a közös, boldog jövőt.

Nagy megnyugvás ez azok után, amin keresztülmentek. Tavaly nyáron egy ikerterhességet vesztettek el, majd Eszter újra várandós lett, de decemberben komplikáció lépett fel, ami miatt a gyönyörű kismama élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett.

Hétfőn Hajdú Péter egy friss fotót posztolt a kedveséről, melyen Láng Eszter látható immár kerekedő pocakkal. A képhez a tévés azt írta: „A gyönyörű kismama”.

(Fotó: KEN!media)

A büszkesége érthető, hiszen a Life TV vezérigazgatója háromgyermekes édesapa lesz. Amikor a Bors azt kérdezte Hajdú Pétertől, hogy kislányt vagy kisfiút várnak, kicsit hezitált a válasszal, majd elérzékenyülve azt mondta: – Kisfiunk lesz. Nagyon várjuk már.

A kispapa hangján érezni, hogy nehezen tartja kordában az érzelmeit, ha erről a témáról faggatjuk, nagy nehezen mégis sikerült egy pár mondat erejéig szóra bírni.

– A babaszobát még nem kezdtük el berendezni, babonából. Majd ősz végén kerül erre sor, előtte azonban lesznek még átalakítások a lakásban – mondta, majd így folytatta: – A gyerekek, Dávidka és Noncsi szobái természetesen megmaradnak, a gyerek-nappalit fogjuk átépíteni, hogy legyen külön helye a picinek is.

Péter, Sarka Katával való közös házasságából van már két gyermeke, Dávid 11 éves, és Noémi, aki pedig 12. A kicsiknek természetesen az édesapjuknál is van külön rezidenciájuk, ide fogadják majd be az új kistestvért, akit nagyon várnak.

Bár elég nagy a korkülönbség a gyerekek között, így nyilvánvalóan nem fognak együtt játszani, a testvérek, mindig számíthatnak majd egymásra – magyarázta Péter a Borsnak.

– Már az első reakciójuk nagyon aranyos volt, amikor meghallották, hogy új tesó érkezik. Szeretettel várják és szerintem, amikor csak tehetik, ők is kézben tartják majd a picit. Óriási kaland vár ránk, tényleg egy érzelmi hullámvasút az egész, nagyon boldogok vagyunk – tette hozzá Hajdú Péter.





Ezeket olvastad már?
Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás