RETRO RÁDIÓ

Tücsi és Sofron István: Megszenvedtünk a fődíjért!





Tücsi és vőlegénye, Sofron István nyerték a Love Bistro műsorát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.28.
TV2 Tücsi Sofron István Love Bistro

Négy hét után véget ért a Love Bistro. A TV2 gasztrorealityjében tizennyolc pár versenyzett a győzelemért. Végül Tücsi és Sofron István nyertek, akik bár nagyon ügyesek voltak a verseny során, mégis úgy érzik, hosszú és fáradtságos út vezetett a véghajráig.

Fotó: TV2

Péntek este kiderült, hogy Tücsi és vőlegénye, Sofron István nyerték a Love Bistro műsorát. A pár kemény ellenfelekkel küzdött meg a döntőben: Horváth Gréta és Meggyes Dávid méltó ellenfeleknek bizonyultak, hiszen az Ázsia Expressz 2. győzteseiként már bebizonyították, hogy számukra nem létezik lehetetlen. A Love Bistróban azonban Tücsiék bizonyultak jobbnak: a párosoknak háromfogásos menüt kellett készíteniük, Tücsiék pedig egyértelmű fölénnyel nyerték meg ezt a feladatot Grétáékkal szemben. Az év bisztro tulajdonosa cím és díj mellett 5 millió forintot is nyertek.

Ez a díj a lakásunk dísze lesz, hiszen nagyon megszenvedtünk érte, nagyon hosszú út áll mögöttünk. Rengeteg öröm, rengeteg kudarc és rengeteg ebből való építkezés, mind a párkapcsolatunkban, mind a verseny során. El sem hiszem, hogy ez megtörtént, nagyon boldogok vagyunk” – mondta el Sofron István, aki a műsor előtt teljesen gyakorlatlan volt a főzés terén, így igazán nagy eredmény, hogy végül a fődíjjal a kezében távozhatott a műsorból.

Méltósággal viselték a vereséget

Amilyen ügyesen brillíroztak az Ázsia Expressz feladataiban, olyan méltósággal viselték a vereséget Horváth Grétáék. A házaspár úgy érzi, meg tudták mutatni a nézőknek a szerethető oldalukat, ráadásul a főzőtudományukra sem kell szégyenkezniük. „Nem vagyok szomorú, mert sok olyan ételt meg tudtunk mutatni, amire büszkék vagyunk” – árulta el Gréta.

Tartják a kapcsolatot

A műsor háziasszonya, Baracskay Angéla időközben jóban lett Tücsiékkel, főleg azután, hogy kiderült, szinte ugyanazon a környéken élnek. Kislányaik, Babi és Nara ráadásul csaknem egy korúak, így a két anyuka már többször is találkozott négyesben, a gyermekeikkel. „Tücsi és Sofi például tökéletesen kiegészítik egymást: amíg az egyikük lángol, a másik hűt és fordítva. Emellett hihetetlenül bevállalósak, szívesen kimozdulnak a komfortzónájukból” - mondta el korábban a Ripost-nak Angéla.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás