RETRO RÁDIÓ

Tóth Gabi új klipje kommentháborút indított, férje fegyverrel a kezében brutálisan visszaszólt





Napok óta mindenki Tóth Gabiról és Az én szívem című daláról beszél, ami igazán különlegesre sikeredett, meg is osztotta a közönséget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.02.
Kommentháború

Korábban beszámoltunk róla, hogy Gabi tegnap a Mokka reggeli adásában mutatta meg legújabb dalának videóklipjét. A klip brutálisan jól pörög a YouTube-on azóta is, cikkünk írásának pillanatában közel 340 ezer megtekintésnél jár.

A YouTube-on a nézettségi számok mellett egy ideig azt is lehetett látni, hány ember nyomott a like, illetve a dislike gombra, ám a jelek szerint Tóth Gabinak nem annyira tetszett, hogy az utóbbira is igen sokan kattintottak, ezért mostanra eltávolította videója alól az eddigi szavazatokat. Az énekesnő pedig azóta is küzd a kommentelőkkel a döntése miatt.

Csütörtök reggelig Gabi még több, kifejezetten kemény hangvételű kritikára is válaszolt az első köszönetnyilvánító Facebook-bejegyzésénél, ám a délelőtti órákra ezen hozzászólásai eltűntek.

Azóta az énekesnő ismét közösségi oldalán köszönte meg, hogy a klip egy nap alatt 270 ezer megtekintést ért el, ám ez alatt a bejegyzés alatt már egyszerűbb módszert választott a kritikus hangok kezelésére: korlátozta a hozzászólás lehetőségét.

Az énekesnő itt egy kommentben egyértelműsítette, mi a véleménye a negatív kommentekről: Negatív kommentek… egyelek meg, de tényleg! Segít valamit a negatív komment? Van értelme? Mesélj, kérlek…

A lájk-diszlájk számláló tiltására úgy felelt: „Azért, mert semmi értelme.”

A nyomdafestéket nem tűrő írásokat küldő kommentelőknek Gabi férje, Krausz Gábor is üzent, de ő már nem volt olyan visszafogott, mint neje, brutálisan odaszólt a kritizálóknak, ráadásul a bejegyzése mellé egy olyan képet mellékelt, amin egy paintballpuska van a kezében:

A „Miért tiltja le a negatív kommenteket?” kanapéhuszároknak válaszolva… Ha én elmegyek a lakásodra, berúgom az ajtód, odaszarok a nappalidba, behányok a konyhádba, összehugyozom az ágyad és szétverem a berendezést, majd a sáros bakancsomat a hajadba törlöm, te mit teszel? Ráadásul hívatlanul érkeztem. Visszahívsz másnap? Ugye nem? Na ugye. Kopogsz és eldöntjük, bejöhetsz-e. Kicsi a lakásunk, az jöjjön be, aki nem szívja el az oxigént …. Köszi – írta Krausz, aki egy fegyverrel pózol az írásához választott fotóján.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás