Tóth Andi megint túl sokat mutatott meg magából. Az énekesnő azonban most azt állítja, a kihívó szettet azért öltötte magára, mert egy videóklipet forgat. Bár alig pár napja mutatta meg új dalát, úgy tűnik, máris egy új nótával örvendezteti meg rajongóit. Az énekesnő az Instagram-sztorijában mutatta meg az igencsak merész ruházatát, amire viccesen meg is jegyezte, hogy felvett egy látszólag fürdőruhafelsőt, nehogy ne takarjon elég sokat a szett.

„Felvettem ezt, hogy ne mondjátok, hogy egy szál csöcsbe vagyok. Forgatunk klipet!” – mondta nevetve Andi. Természetesen a gyönyörű testű énekesnő simán felvehet többet mutató darabokat, de ezzel a szöveggel ez most is inkább polgárpukkasztásnak tűnik.

Tóth Andi a falatnyi kis felsőjében Fotó: Instagram

Andi később egy másik képet is posztolt a forgatásról. Itt már ugyan egy bőrkabát is van rajta, nem mintha az olyan sokat takart volna a testéből.

„Forog a Dunapart” – írta a poszthoz az énekesnő, aki egyébként az utóbbi időben rendkívül tevékeny. Az utóbbi két héten a forgatás mellett egy másik dal is megjelent tőle, ráadásul bejelentette, hogy szerepelni fog a Dancing with the Starsban.