A Sztárban Sztár színpadát Tina Turnerként felrobbantó énekesnőt nagyon sok csalódás érte már, de úgy gondolja, inkább legyen kevesebb barátja, de azok mindig legyenek őszinték. Tóth Andi szerint azért nincsenek szakmabeli barátai, mert ő mindig vállalta a véleményét és soha nem játszotta meg magát.

„Őszinte és megosztó személyiség vagyok, ezért gyűlölöm, ha valaki nem őszinte, vagy megjátszós. Sajnos, ebben a szakmában egyébként is sok ilyen van, és nem mindig tudom, ki mikor döf hátba. Nagyon sok sztárbarátban csalódtam a pályám elején, és én nem szeretnék ilyen lenni„ – árulta el Blikknek az énekesnő.

Tóth Andi ettől még nincs egyedül.

Nincs sok barátom, de ők többnyire civilek, mert az ismert emberekkel nem is nagyon találom meg a közös hangot. Nem sok barátot szereztem az elmúlt hat évem alatt, egy kezemen meg tudom számolni azokat, akikkel most is tartom a kapcsolatot, de ők olyanok, akikre bármikor számíthatok. Ha felhívom őket az éjszaka közepén, nem az a kérdés érkezik, hogy miért, hanem az, hogy hova jöjjön, aztán jön” – mondta a Sztárban Sztár versenyzője. „Nekem fontos, hogy ezeknek az embereknek, főleg Adrienn-nek, a legjobb barátnőmnek nincs köze a sztárvilághoz, így tudunk normális dolgokról beszélgetni, ők tartanak engem két lábbal a földön„ – vallotta be Tóth Andi, aki talán sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott, köszönhetően annak is, hogy megbékélt azzal, hogy nem szeretheti mindenki. „Azt érzem, kezdek visszatalálni magamhoz. Dolgozom, itt vagyok, magabiztos vagyok, jól érzem magam a bőrömben, megyek edzeni, elégedett vagyok. Azt gondolom, amennyire rosszul kezdődött ez az év, annyira jó lesz a vége!” – tette hozzá bizakodva.