Hiába minden figyelmeztetés, tiltás és büntetés, sokan még mindig nem értik meg, hogy mekkora veszélyt hordoz magában, ha valaki a betiltott manórudat szívja. Ráadásul a közösségi oldalakon nagy követőtáborral rendelkező hírességek népszerűségüket használják ki, és ezzel próbálják meg a fiatalok körében népszerűsíteni az Elf Bart.

Tolvai Reni ismét a gyerekekre veszélyes cigarettát népszerűsítette Fotó: Instagram

Nemrégiben a Redditre került fel egy olyan videó, ahol az látható, ahogy Tolvai Reni kettesével szívja ezt az elektromos cigarettához hasonló terméket. Az énekesnő most egy olyan fotót posztolt olaszországi nyaralásáról, ahol a tengerparton pihen, kezében pedig ott látható a fiatalokra veszélyes Elf Bar.

Szarj a rendszerre, légy boldog, szívj, amit akarsz, érezd jól magad a gyönyörű testedben, mosolyogj és légy kedves” – írta a bejegyzéshez az énekesnő.

Többen felháborodtak a poszt miatt

Tolvai Reni Instagram-bejegyzése rengeteg követőjét kiakasztotta. Volt, aki csak arra figyelmeztette, hogy nem kéne reklámoznia a fiataloknak, más pedig a NAV miatt intette óvatosságra.

„Tilos az ElfBar” – hívta fel az énekesnő figyelmét az egyik kommentelő.

Lehetne annyi eszed, hogy a fiataloknak nem reklámozod!” – jegyezte meg egy másik hozzászóló.

„Itt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkúr Bevetési Egysége” – írta egy másik követő.

Azért az furi, hogy közvetíted az egészséges életet, futsz, egészségesen eszel, zöldségeket stb. és mellette szívod ezt a szart. Nem passzol. Illetve mivel közismert vagy, ha akarod, ha nem, példa vagy sok fiatalnak, ez felelősséggel is jár. De te tudod” – osztotta meg véleményét az egyik rajongó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TR (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés