RETRO RÁDIÓ

Titkot árult el fiai neveléséről Lilu





Kovalcsik Ildikó Lilu két kisfiú, a 12 éves Félix és a 2 éves Dávid édesanyja. A műsorvezető ritkán beszél gyerekeiről a sajtóban, nemrég azonban egy fontos részletet árult el arról, milyen elvek mentén neveli őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.08.
újrahasznosítás

Lilu a gyerekeit óvja a nagy nyilvánosságtól, nemhogy fotókat alig mutat róluk, de a hétköznapjaikról is szinte alig oszt meg valamit a rajongóival. A műsorvezető most egy jó ügy mellett kampányol, egy óvodásoknak indult környezetvédelmi pályázathoz csatlakozott. Ennek kapcsán árulta el, hogy otthon is sokat beszélnek erről két kisfiával, a 12 éves Félixszel és a 2 éves Dáviddal.

Szerencsére nálunk az iskolában is kiemelten fontos az edukáció, de itthon is nagyon sokat beszélgetünk a környezetvédelemről, úgy gondolom ez nagyon hasznos. Jó látni azt, hogy a mai gyerekek már ebben a korban is ilyen felelősek a környezetért” – mondta Lilu.

Zsűritag lett belőle

Kávékapszulából, papírgurigából, műanyaghulladékból vagy akár szép formájú üvegből készült karácsonyfadíszekkel is indulhatnak az óvodák az ország bármely pontjáról a Játéksziget pályázatán. A játékbolthálózat korábban is aktívan népszerűsítette a környezettudatos gondolkodást, legújabb kezdeményezésükkel pedig azt szeretnék elérni, hogy felhívják a gyerekek figyelmét az újrahasznosítás fontosságára. A beküldött pályaművekből egy szakmai zsűri választja ki a győztes ovis csoportot, amelynek nyereménye egy 100 ezer forint értékű játékutalvány lesz.

A zsűri tagjai között szerepel többek között Kovalcsik Ildikó „Lilu” is, aki a cég adományprogramjának is az arca.

„Örültem a Játéksziget felkérésének, mert fontosnak tartom, hogy a környezettudatos gondolkodással már kis korban kezdjenek megismerkedni a gyerekek. A pályázatban kért újrahasznosított karácsonyfadísz készítése pedig egy kiváló alkalom arra, hogy a pedagógusok munka közben beszélgessenek a gyerekekkel erről a témáról. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lesz a zsűri dolga a fődíj odaítélésénél, hiszen jobbnál jobb alkotások közül kell majd kiválasztanunk egyet. Nálam a legfontosabb szempont az újrahasznosított anyagok változatossága, sokszínűsége lesz, illetve az is fontos szempont, hogy a közös munkába hány gyermeket tudtak bevonni az óvónők” – tette hozzá Lilu.





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás