Emilio nemcsak arra nem számított, hogy második alkalommal is neki kell majd búcsút intenie a Dancing with the Stars műsorának, de azzal sem számolt, hogy itt találkozhat majd Kajdi Csabával, akivel eddig csak virtuálisan tartották a kapcsolatot.

Óriási lelkesedéssel tért vissza a Dancing with the Stars műsorába Emilio, aki bízott benne, hogy táncpartnerével, Tóth Orsolyával ezúttal továbbjutnak. Bár ez nem sikerült, Emilio egy cseppet sem keseredett el.

Persze, sajnálom, hogy így alakult, de egyrészt a sors adott még egy lehetőséget, még egyszer táncolhattunk a műsorban, aminek nagyon örültünk. Ráadásul történelmet írhattam, mert nincs még egy páros, aki egymás után kétszer esett ki ebből a világhírű műsorból” – mondta Emilio, akit fellépése előtt egy nem várt ismerősbe is belefutott a kulisszák mögött.

„Nem gondoltam volna, hogy pont itt, pont ekkor fogok találkozni Kajdi Csabával. A karantén alatt vettük fel a kapcsolatot egymással, Tina még körmös pacalt is készített neki, amit elfutároztattunk a részére. Annyira jó volt vele találkozni, a legnagyobb forma, elképesztően bírom őt” – áradozott Emilio, akiért szinte mindegyik családtagja szurkolt a nézőtéren is.

Kajdi Csaba és Emilio a képen

Csaba és Emilio között nagy a barátság (Fotó: Metropol)

„Nemcsak Vivike, de kis Tina és a vőlegénye, Norbi is eljöttek, hogy szurkoljanak Emilionak. A múltkori kiesés előtt egy kis töltött káposztát is hoztam a táncosoknak. Annyit emlegették a főztünket, hogy gondoltam meglepem őket, jól is lakott mindenki. Most nem készültem semmivel, de sajnos ez sem hozott szerencsét. Emilék számára végleg véget ért a verseny. Úgy tűnik, a férjemnek bérlete volt a veszélyzónába, de ez van, nem kesereg, hiszen a táncot egy életre megszerette. Az ő lelkesedésének köszönhetően valószínűleg én is belevetem majd magam a tánctanulásba, a tánc most már az életünk része marad” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.