RETRO RÁDIÓ

Testileg és lelkileg is átélték a poklot - Ezeket a sztárokat nem kímélte a koronavírus!





Életük legnehezebb időszakaként emlegetik a sztárok is azokat a napokat, amikor a koronavírus tüneteitől szenvedve karanténban kellett lenniük



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.27.
Király Linda Tom Hanks Dwayne Johnson Vajna Tímea Barta Sylvia koronás sztár Plácido Domingo

 

Vajna Tímea: Rettentően fájt a tüdőm

Andy Vajna özvegye még a nyáron kapta el a fertőzést, komoly fájdalmai voltak.

„Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is. Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem” – mondta a Borsnak Vajna Timi, aki a vírus után még hetekig nagyon fáradt és kimerült volt, sokszor a lépcsőn is alig bírt felmenni.

Fotó: Ripost

Dwayne Johnson: Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl

A Szikla videóban számolt be követőinek arról, hogyan érintette családját a vírus és egyben figyelmeztette követőit is, hogy legyenek nagyon óvatosak. „ Szeretném tudatni veletek, hogy három hete mind a feleségem, Lauren, mind pedig a két kislányom koronavírus-tesztje pozitív lett ”– kezdte szeptemberben Instagram-videójában Dwayne Johnson. „Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de szerencsére már jól vagyunk. Szeretném, ha mindenki nagyon óvatos lenne, mert nem lehet tudni, kitől kapjuk el a vírust. Mi egy barátunktól kaptuk el, pedig mindannyian nagyon körültekintőek vagyunk. Eleve fegyelmezett ember vagyok legyen szó munkáról, edzésről vagy a magánéletemről, de most talán még inkább az lettem, miután megküzdöttünk a betegséggel” – tette hozzá Johnson, akinek két kislánya mindössze öt- és kétévesek.

Fotó: Instagram

Tom Hanks: Vigyázzatok magatokra!

A színész és felesége, Rita Wilson osztották meg először a nemzetközi sztárok közül még márciusban, hogy pozitív lett a tesztjük. Tom Hanks éppen Ausztráliában forgatott, amikor megosztotta követőivel a hírt. „Láz és fáradtság voltak a legfőbb tüneteim. Vigyázzatok magatokra! ” – írta akkor közösségi oldalán.

Fotó: Instagram

Barta Sylviának az egész testét megtámadta a vírus

A műsorvezető azonnal karanténba vonult, amint érezte magán a tüneteket. „Ízületi fájdalmaim és lázam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom” – mesélte a Borsnak Barta Sylvia, aki fél évvel a negatív teszt után is tünetekkel küzdött: bőrelváltozásai lettek, de az idegrendszerét, emésztését és a légzőszerveit sem kímélte a vírus.

fotó: TV2

Placido Domingo a haláltól rettegett

A 80 éves világhírű tenor nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy elkapta a vírust. „Amikor megtudtam, hogy bennem van a vírus, a legrosszabbra gondoltam” – mondta el egy olasz lapnak adott interjúban felépülése után Placido Domingo.

Fotó: Instagram

Pink: Még sosem féltem ennyire

Az énekesnő és hároméves kisfia is átesett a betegségen. Pink az Ellen DeGeneres show-ban beszélt arról, hogy először Jameson lett beteg, 39 fokos lett a láza, és ehhez minden nap másik tünet párosult: hasmenése, gyomorfájdalma, száraz köhögése, torok- és fejfájása volt. Pink nagyjából egy héttel később kezdte magát rosszul érezni, egyik este biztos is volt benne, hogy meg fog halni, amikor asztmás rohamot kapott és elmondása szerint sosem félt még ennyire.

Király Linda: Ijesztő volt

Ősszel Király Linda is elkapta a koronavírust. Az énekesnő még hetekkel a negatív teszt után sem volt a régi.

„A szövődményeket még mindig érzem egy kicsit a tüdőmön, továbbra is nehezen kapok levegőt, ami nagyon megnehezíti az éneklést. Óvatosnak kell lennem, erre kértek az orvosok is. Most az edzést is félig-meddig mellőznöm kell, nem szabad kapkodnom a levegőt, és ráadásul nagyon fáradékony vagyok. Nehéz időszakon vagyok túl, ijesztő volt, amikor megtudtam, hogy én is elkaptam a betegséget. Ennek ellenére próbáltam nem stresszelni, az csak olaj lett volna a tűzre. Emlékszem, hogy annyira fáradt és gyenge voltam, hogy egész napot át tudtam volna aludni, és ez sajnos még most is így van. Remélem, hogy szép lassan minden újra a régi lesz” – mondta a Metropolnak októberben Linda.

Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Majka szervezete teljesen kimerült

A rapper nemcsak hogy elkapta a vírust, de még kórházba is került, ami nagyon megviselte.

„A lelkemet totál széttépi ez a dolog. Egyik pillanatról a másikra olyan hangulatingadozásom van… Az embernek alapból feszült az állapota. Az ember tudja, hogy beteg, van egy társadalmi nyomás, ami tíz hónapja van. Látod, hogy az egész kib..ott világ megállt emiatt, sőt, megváltozott. És emiatt van egy folyamatos stressz az emberen, amit valamilyen módon kezelni kell, és aztán van egy másik része is, ami a bizonytalanság és hogy az ember nem tudja, hogy mi lesz holnap vagy holnapután. Ez kimeríti az ember szervezetét” – mondta videóüzenetben Majka.

Fotó: Facebook

 





Ezeket olvastad már?
Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás