RETRO RÁDIÓ

„Tele van a hócipőm a koronavírussal” - drámai ok miatt oltatja be magát Polgár Tünde





70 éves édesapja és 94 éves nagymamája miatt oltatja be magát a sztár a koronavírus ellen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.20.
Felelősség

Rendkívül komolyan veszi a koronavírus elleni védekezést és az oltás fontosságát Polgár Tünde, ezért teljesen egyértelmű volt számára, hogy az elsők között regisztrál a kormány oldalán a vakcinára.

-Evidens, hogy nem csak magam, de a családom miatt is beoltatom magam. Van egy 94 éves nagymamám, és apukám most lett 70 éves, sőt már regisztráltam is az oltásra, de egyébként apukámék is beoltatják majd magukat. A nagyim például már folyamatosan várja az információt, hogy mikor mehet. Ha vulgáris lennék, akkor úgy fejezném ki magam, hogy tele van a hócipőm a koronavírussal, mert teljesen tönkreteszi az ember életét, arra, hogy itthon tornázzak zéró energiám van -mesélte Tünde.

Fotó: Bors

Érzik a baj

Tünde a saját közvetlen környezetében is megtapasztalta, milyen komoly veszélyeket tartogat a koronavírus.

- A családban volt olyan, aki már volt lélegeztetőgépen, szóval örülök, ha mások jól vannak, de én nem gondolom, hogy ez játék lenne. Én nem tudnám feldolgozni az életben, ha tőlem kapnák el, és kialakulna valami súlyos szövődmény -mesélte Tünde, aki minden fórumon szeretné felhívni a figyelmet az oltás fontosságára.

Facetimeozik a nagyija

A sztár számára elképesztően fontos, hogy elővigyázatosan álljon hozzá a vírushoz, ezt mutatja az is, hogy édes apukájával már november óta nem találkoztak, és most is éppen karanténba vonultak.

- Dani fiúnk 5 osztálytársával találkozott, ezért nem mertünk lemenni hozzájuk. Most emiatt karanténba vonultunk, és itthon töltünk 10 napot majd csináltatunk egy tesztet, és utána megyünk le megünnepelni az édesapámat és találkozni a nagyival – mesélte Tünde, aki virtuálisan tartja a kapcsolatot Miskolcon élő családjával.

- Éljen a Factime! Szerencsére azon tudunk kommunikálni, sőt még a nagyival is, aki éppen apukámékkal lakik. Múltkor még képet is töltöttem fel az Instámra, ahogy a nagymamámmal a videóchatelünk. Segítenek neki, de örülök, hogy ismerkedik a modern technológiával. Tényleg nagyon aranyos tőle, hogy mindent megtesz, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot a járvány alatt.

Megadják a módját

Tünde, férje Ápri és Dani fiúk igyekeznek hasznosan eltölteni az időt a a karantén és a pandémia alatt, még ha számos dologról le is kellett mondani.

-Azt egyértelműen kijelenthetem, hogy a télre beszerzett ruhatáramnak semmi értelme nem volt. A pár csinos ruhát is felesleges volt megvenni, mivel itthon a főzéshez nyilván nem veszem fel -mesélte nevetve Tünde, aki azért teremtett alkalmat arra, hogy kicsípje magát otthonra.

-A héten online színházat néztünk, és úgy voltam vele, hogy velünk nem szúr ki a vírus. Szépen felöltöztem és magamhoz vettem egy pohár pezsgőt. Néztük a színházi közvetítést, de nagyon nem ugyanaz, mint élőben. Nem ugyanazt érzi és látja az ember, és annyira bosszantó, hogy ezt is elvette tőlünk a vírus. Most ennek kell örülni. Úgy van vele az ember, hogy nem tudja mikor lesz vége ennek az egésznek. Most talán picit közelebbinek tűnik, mint eddig, de pont ettől mégis távolibb -vélekedett Tünde.

Fotó: Bors

 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás