RETRO RÁDIÓ

Kiderült, kiknek tartozik még Fekete Dávid





Egyre több emberről derül ki, hogy bevallásuk szerint nagy összegekkel tartozik nekik a Megasztárban feltűnt énekes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.20.
botrány

Fekete Dávid feje fölött egyre gyűlnek a viharfelhők, hiszen nemcsak családját veszítette el, de tönkrement vállalkozása miatt hatalmas tartozása is van. Kiderült, a Hit Gyülekezete tagjainak is tartozik, Németh Sándor mégis segítene rajta.

Fekete Dávid egyre nagyobb slamasztikában (Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld)

„Ő alapvetően egy jó ember”

Fekete Dávid még a Me­gasztár 4. szériájának idején került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével. Dávid akkor ugyan nem lett tagja a gyülekezetnek, de megismerkedett az egyházalapító Németh Sándorral, aki lelki segítséget nyújtott neki ahhoz, hogy képes legyen feldolgozni a hirtelen jött sikert és népszerűséget, ami azzal járt, hogy Dávid második helyen végzett a tehetségkutatóban. Az énekes és Németh Sándor kapcsolata azután szakadt meg, hogy Dávid és Cserpes Laura házassága 2013-ban megromlott. A vezető lelkész ennek ellenére szívén viseli Dávid sorsát, ezért az énekes körül kialakult családi és anyagi természetű botrányok kapcsán felvette a kapcsolatot a Hit Gyülekezetének győri szervezetével.

– Dávid nem kért lelki segítséget a gyülekezettől, de ezt bármikor megteheti, és a történtek ellenére is tárt karokkal fogadják majd, hiszen ő alapvetően egy jó ember, még akkor is, ha most rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott – kezd­te a Borsnak Németh Sándor, aki azt is elárulta, hogy Dávid több gyülekezeti tagnak is tartozik.

Németh Sándor nem haragszik

– A győri gyülekezetben egyébként sokan ismerik őt, és azt is úgy tudom, hogy több tagtól is kért és kapott pénzt az elmúlt időszakban. Mondhatjuk úgy is, hogy többeket megkárosított, de bízom benne, hogy hamarosan visszatalál a helyes útra, és képes lesz rendezni az életét – tette hozzá a vezető lelkész, aki arra kérte a győri gyülekezet vezetőit, hogy nyújtsanak lelki segítséget a bajba jutott énekesnek, ha jelentkezik náluk.

– Természetesen Dávid anyagi gondjain nem segíthetünk, de abban igen, hogy visszataláljon a feleségéhez és a gyermekeihez. A házasság és a család, társadalmunk alappillérei, melyek megóvása a gyülekezetünk egyik legfontosabb feladata. Ha Dávid és a felesége őszinte szándékkal fordulnak hozzánk segítségért, tőlünk megkapják a támogatást – ígérte Németh Sándor, aki számos példát ismer, amikor a Hit Gyülekezetének segítségével sikerült rendbe hozni megromlott házasságokat.

– A múltban sokszor fordult már elő, hogy a gyülekezet képviselőinek hála, családok maradtak egyben. Tudok olyan esetről, amikor már el is vált egy házaspár, de az egyik fél a gyülekezethez fordult segítségért, és sikerült is rendezniük a konfliktusukat. Újra összeházasodtak, és ma is boldog, családi egységben élnek. Úgy hiszem, hogy Fekete Dávid számára is a család egyben tartása lehet az első lépés ahhoz, hogy visszataláljon a helyes útra – jelentette ki a Borsnak Németh Sándor.





Ezeket olvastad már?
Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

Anyaszült meztelenül terpeszt Britney Spears, ennyire merész fotót még sosem posztolt

Anyaszült meztelenül terpeszt Britney Spears, ennyire merész fotót még sosem posztolt

„Pokolian tüzes, mennyeien gyönyörű” – Penelope Cruz szexi fotójára nincsenek szavak

„Pokolian tüzes, mennyeien gyönyörű” – Penelope Cruz szexi fotójára nincsenek szavak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás