RETRO RÁDIÓ

Száguldva érkezett tegnapi tárgyalására Berki Krisztián, a végén párja menekítette ki onnan





Hétfőn véget ért a bizonyítási eljárás Berki Krisztián közúti veszélyeztetés miatt folyó ügyében. A hivatalos védője mellett jelen volt a védangyala is, Mazsi, aki nemcsak tanúskodott mellette, hanem az eltűnését is megszervezte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.13.
nagy a tét

Hétköznapi nyelven szólva büntetőfékezés miatt kellett újra bíróság elé állnia tegnap Berki Krisztiánnak. Az egykori Fradi-vezér szemmel láthatóan rendkívül feszülten érkezett a II-III. kerületi bíróságra, és mindvégig feltűnően izgatott, olykor ingerült volt – számolt be a helyszíni élményeiről a Bors.

Száguldva érkezett a bíróságra Berki Krisztián Fotó: Bors

Berki tagadta a vádat, kijelentette, hogy nem vészfékezett a busz előtt, csak lassított. A tanúként meghallgatott utasok vallomása nem ezt a verziót támasztotta alá, ám ekkor szólította a bíró a teremben nyugodtan várakozó Mazsit, aki a tanúvallomása alatt sem vesztette el higgadtságát, és minden szavával férje állítását igazolta.

Ezzel azonban korántsem ért véget a csinos vállalkozó szerepe: a helyére ülve serényen nyomkodta mobiltelefonja gombjait. Mint a Bors munkatársa észrevette, Berkivel folytatott titkos üzenetváltást. Gyereke apjával, aki eközben a szabadságáért küzdött, a tárgyalás tétje ugyanis nem kicsi: ha a bíróság bűnösnek találja, az egykori focikapus akár két évre is börtönbe kerülhet.

A kismama csak a tárgyalás vége felé tűnt el, és mint kiderült, akkor sem véletlenül: ekkor készíthette elő férje „menekülőútját”. A kigyúrt celeb ugyanis nem tudhatta, mi vár rá a bíróság falain kívül, ezért úgy döntött, a kíváncsiskodó szemek elől elrejtőzve, egy mellékutcára nyíló kijáraton hagyja el az épületet. Ebben a csöndes utcácskában várt férjére Mazsi egy fehér Skoda volánja mögött. Berki bepattant az autóba, és azonnal elhagyták a helyszínt, kijátszva a rájuk várakozó riportereket.

Egy fehér Skodában várta urát Berki Mazsi Fotó: Bors

Vészfékezés Berki Krisztián a vádirat szerint 2018 márciusában a KRESZ több előírását is megszegve vezetett egy személygépkocsit, amelynek sebességét – egy autóbusz megelőzését követően – forgalmi ok által nem indokoltan hirtelen lecsökkentette. Az autóbusz vezetője a késedelem nélkül megkezdett lassítás és vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni a személygépkocsival való ütközést. A szándékos veszélyhelyzet-okozás miatt történt ütközés következtében az autóbuszban több mint 2,5 millió, míg a gépkocsiban több mint 14 millió forint anyagi kár keletkezett. Az ügyészség közúti veszélyeztetés, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével vádolja Berki, két év hat hónap végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta. Kétszeri halasztás, és a június 4-i tárgyalás után tegnap a bíróságon a bizonyítási eljárás során minden érintett újra vallomást tett, ezt követően a bíró szembesítette őket a még 2018-ban a rendőrségnek tett írásos vallomásukkal. Várhatóan ma ítélet születik az ügyben.

 





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás