Szörényi Levente: Remélem, hogy még nekem is van 22 évem





Szörényi Levente mindent meg is tesz a hosszú életéért, gyógyfürdőbe jár, és sokat tevékenykedik gyönyörű birtokán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.19.
indul a buli

A Miskolci Illés Emlékzenekarral lépett a Raktárkoncert színpadára Szörényi Levente, aki a karantén alatt ünnepelte a 75. születésnapját. A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas zeneszerzőnek, énekesnek ma is rengeteg terve van.

„Édesanyám és a nagymamám is 97 éves korában ment el, úgyhogy remélem, hogy még nekem is van 22 évem”- kezdi a Borsnak a beatkorszak úttörője, Szörényi Levente, aki bár a turnézással évekkel ezelőtt felhagyott, mégis számtalan más elfoglaltságot talál magának.

Egyetlen dolog várat még magára, a húsz éve tartó ásatás a Holdvilág-árokba. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs más tervem, mert nagyon is sok mindent szeretnék még megvalósítani. Szoktam is mondani, hogy szerintem a hosszú élet titka a tervekben, célokban rejlik, nekem pedig még jó néhány ötletem van a jövőre nézve – ismeri be nevetve az énekes, aki nemcsak szellemileg, hanem fizikailag is igyekszik formában tartani magát.

Húsz éve járok a hévízi fürdőbe, hisz muszáj mozgásban maradnom ahhoz, hogy jó egészségnek örvendhessek. A kéz-, és váll fájdalmaimat leszámítva egészen jól vagyok, azok viszont igencsak megbosszulják a hosszú évek gitározásait – mondta az énekes, dalszerző, aki szerettei körében ünnepelte a jeles napot.

Meglátogatott a családom Pilisszántón és a két kisunokám sütött nekem tortát. Jó volt velük találkozni s egy kicsit együtt lenni, bár bevallom, nekem a karanténnal sem volt bajom. Több mint hatezer négyzetméteres birtokon élek, úgyhogy otthon is számtalan teendőm akad. Ha más nem, akkor élvezni az elmúlt évtizedek munkájának a gyümölcsét. Ennyi idősen azt hiszem, már megérdemlem a pihenést – mondta mosolyogva a zenész legenda, akinek a koncertjét hamarosan a rajongók is láthatják a mindiGO TV alkalmazás segítségével.





Ezeket olvastad már?
Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás