RETRO RÁDIÓ

Visszatérés Gileadba! June kőkeményen odacsap a szolgálólány meséjének új évadában





A szolgálólány meséje tovább folytatódik. Jonnie Davis szerint ez a sorozat világszerte befolyást gyakorolt. Bruce Miller elárulta, az új évad egy sarkalatos pont. Sydney Sweeney el sem akarta hinni, hogy szerepet kapott kedvenc sorozatában. Az új évadban June visszatér oda, ahonnan elmenekült.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.27.
filmsorozat

A számtalan Emmy- és Golden Globe-díjat bezsebelt, 2017-ben indult A szolgálólány meséje című tévésorozat új évaddal örvendezteti meg nézőit. A sorozat Margaret Atwood 1986-ban megjelent, azonos című díjnyertes regénye alapján készült. Bruce Miller filmre vitte Gileadot, ahol a gazdag, meddő családok termékeny nőket tartanak rabszolgaként, hogy férjük által nemzzenek a családjukba gyereket.

Új évaddal tér vissza A szolgálólány meséje Fotó: HBO

Legikonikusabb sorozat

„Bruce megalkotta az egyik legikonikusabb tévésorozatot, A szolgálólány meséjét. Munkája világszerte befolyást gyakorolt, és nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk vele az ABC Signature-nél. Alig várjuk, hogy részesei lehessünk a folytatásnak” – mondta Jonnie Davis, az ABC Signature elnöke, a Disney TV Studios tagja, írja a deadline.com.

Jonnie Davis alig várja a sorozat folytatását Fotó: AFP

Az 5. évad sarkalatos pont

A szolgálólány meséje új évadának részei hetente kerülnek föl az HBO Maxra. „Szóval tudom, hol tartok a történetben, és úgy érzem, egyfajta sarkalatos ponthoz érkezünk, de hogy ez a vég vagy sem, nem tudom. Ez egy olyan érzés, hogy ez egy tökéletes időzítés arra, hogy átértékeljük, mire gondolunk, mert a történetvilág megnyílt és mert a való világ sokat változott” – mesélt Bruce Miller a The Hollywood Reporternek az ötödik évad megújításáról.

Bruce Miller nem tudja, hogy lesz-e folytatása a sorozatnak Fotó: Getty Images

June visszakerül Gileadba

Yvonne Strahovski karaktere, Serena Joy hosszú utat járt be a sorozat legutóbbi fejezetében. A Variety Award Circuit podcastjának adott 2021-es interjúban Serena kifejtette, hogy karaktere több okból is félelemben élhet az 5. évadban, kezdve attól, hogy az Elisabeth Moss által megszemélyesített June Osborne, eljön a babájáért…

Lydia néni változni fog

Ann Dowd, aki Lydia néniként uralta a sorozat nagy részét, a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy karaktere „változni fog” az elmúlt két évad eseményei nyomán.

Ann Dowd karaktere egy kicsit változni fog az elmúlt évadokhoz képest Fotó: Getty Images

Sydney Sweeney majd kiugrott a bőréből, mikor megtudta, hogy szerepet kapott

„A kutyám kiképző órája közepén hívott az ügynököm. Csak annyit mondott, hogy talán félre kéne vonulnom. Amikor elmondta, hogy szerepet ajánlottak, elkezdtem fel-le ugrálni, miközben sikoltoztam. Az emberek azt hihették, hogy megőrültem. Később a kocsiból felhívtam anyukám. Majd kiugrottam a bőrömből, mert nagyon szeretem ezt a sorozatot” – mesélte Sydney Sweeney, aki hozzátette, az anyukájával közösen nézték meg a sorozat első évadát és rögtön beleszerettek a történetbe – írja a cheatsheet.com

Sydney Sweeney nagyon szereti ezt a sorozatot Fotó: Wikipedia

 





Ezeket olvastad már?
Ennél cukibbat nem látsz! Ebben is utánozza kisfia az Exatlon sztárját – Fotó

Ennél cukibbat nem látsz! Ebben is utánozza kisfia az Exatlon sztárját – Fotó

Megszólalt az Omega-botránnyal kapcsolatban Benkő László fia

Megszólalt az Omega-botránnyal kapcsolatban Benkő László fia

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás