„Már nem merek színpadra állni” – Rúzsa Magdinak óvatosnak kell lennie





Jó ideig nem láthatja majd a közönség élőben az énekesnőt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.04.
Várandósság

Rúzsa Magdi szeptember 26-án állt utoljára színpadra, mert az elkövetkező hónapokban különösen vigyáznia magára és születendő babáira.

Rúzsa Magdi szeptember első napjaiban jelentette be, hogy babát vár, nem is egyet, hanem egyszerre hármat. Az ikerterhessége spontán fogant meg, és bár most még csak a negyedik hónapban jár, a három baba miatt muszáj óvatosnak lennie, kímélnie kell magát. Ezért az előre lefixált koncertjeit még megcsinálta, de budapesti fellépése után búcsút intett egy kis időre a közönségének.

Az énekesnő a Petőfi Rádió reggeli műsorában, a Talpra magyarban adott interjút, amelyben új dala, a Karma elsőként mutatkozott be a közönségnek az éteren keresztül – írja a Ripost.

„Hiszek a sorsban. Miközben készült az új lemez, felfigyeltem rá, hogy sok dal témájában megjelenik a sorsszerűség, illetve az állandó körforgás szimbóluma. Ez a korong a Karma címet követelte magának. Friss, mai, lendületes lemez született. Bár van egy erős lírai oldalam, mostanában nagyon élvezem, hogy pörgősebb dalokat készítünk a közönségnek” – fogalmazott a Petőfi Rádió dalpremierje kapcsán Rúzsa Magdi, akit Harsányi Levente arról is faggatott, hogyan készül a következő nagy feladatára, az anyaságra.

„Leghamarabb jövő nyáron indul újra a koncertezés, most már nem merek színpadra állni. Vannak énekesnők, akik még a várandósságuk hetedik, nyolcadik hónapjában is fellépnek nagy pocakkal, de mivel esetemben hárman vannak, óvatosabbnak kell lennem. Előre készülős típus vagyok. Igyekeztem már megtervezni, hogyan tudom megoldani, hogy lesz segítségem, hiszen jövő nyáron újra elindul a koncertszezon, amiben szeretnék már aktívan részt venni. De nem aggódom, összefogunk, megoldjuk. Csak egészség legyen és minden más megoldható” – válaszolta a Talpra magyarban a Máté Péter-díjas énekesnő, akinek dalait – amíg színpadon újra nem láthatja a közönség – gyakran hallhatják a Petőfi Rádió hallgatói a zenei kínálatban.

https://soundcloud.com/petofi-radio/ruzsa-magdi-a-talpra-magyar-vendege

 





Ezeket olvastad már?
Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás