RETRO RÁDIÓ

Szilágyi Liliána súlyos döntést hozott, ezt a bejelentést tette





Az úszónő a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait rajongóival. Szilágyi Liliána ezután csak az Instagramon lesz majd elérhető.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.07.
nehéz döntés

Az utóbbi időben nagy nehézségeken ment keresztül Szilágyi Liliána. Ezeket a legtöbbször valamelyik közösségi oldalán írta ki magából.

Szilágyi Liliána befejezte a profi versenyzést többet már nem láthatjuk nagy világeseményen Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport Úszás

Az úszónő most is így tett és kiöntötte lelkét a követőinek és egyúttal egy kéréssel is fordult feléjük. Szilágyi Liliána legújabb begyezésében arról ír, hogy hosszú ideig fel sem tűnt neki, hogy hiányzik neki a belső nyugalom, és hogy az nyugtatja meg, ha a tengerbe beletekinthet.

„Régóta vágytam erre a pillanatra, hogy csak bambán bámuljak bele a tengerbe. Inspirál és megnyugtat, illetve olyan gondolatokat ébreszt bennem amik mély gyökeret eresztenek. Fel sem tűnt, hogy valójában mennyire hiányzik a belső nyugalmam. A napokban viszont realizáltam, hogy nagyjából több mint nyolc hónapja nem találkoztam magammal” - írta bejegyzésében a sportoló.

Egy újabb elengedési fázison és egy „feltámadás” időszakon megy keresztül Szilágyi Liliána

A sportoló posztjában arról is ír, hogy most le akar lassítani, meg akarja élni a pillanatot és semmit se szeretne elsietni.

„Egyszerűen nem futotta az időmből, és most mikor a bambaság ártatlan köpenyébe burkolózva hallgatom a tenger ritmusos morajlását, elkezdett kiengedni a belső tartás. Ömlik ki belőlem a szenny, a stressz, a kényszer... Tehát egy újabb elengedési fázis és ezek következményeként egy újabb „feltámadás” megy végbe. De ezt most még inkább lassabbra veszem és még inkább meg akarom élni, hiszen semmi értelme elsietni bármit is” - folytatta az úszónő.

Az Instagramon lehet majd követni Szilágyi Liliánát

A sportoló egy kéréssel is fordult követői felé és megígérte, hogy a saját útján fog járni.

„Hoztam egy döntést amit felelősségteljesen végig fogok vinni. Az én ütememben az én igényeim szerint. Éppen ezért szeretném minden kedves követőmet megkérni arra, hogy amennyiben valójában érdekli amit képviselek, csak akkor kövessen. Én a saját utamat fogom megmutatni. Őszintén hatásvadászat mentesen, olykor lehet nyersen. Egyszerűen nem futja az időmből és az energiáimból tovább a negativitásra. Eddig sem tettem és a továbbiakban sem akarok semmilyen értelmetlen harcba vagy vitába belekeveredni. Viszont akik velem tartotok, azoknak a kapcsolódásunk rengeteg erőt ad. Arra pedig mindennél jobban vigyázok, nehogy bemocskolja bármi” - hangsúlyozta a posztban Szilágyi Liliána, majd a bejegyzést azzal zárta, hogy egy ideig beszünteti a Facebook oldalát és csak az Instagram oldalát fogja működtetni.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Liliana🦂 (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás