RETRO RÁDIÓ

Te találkoztál velük? Ezt szeretik Budapestben a világsztárok





Egyre több filmet forgatnak Magyarországon, azon belül is Budapesten, ezért ma már nem meglepő, ha egy világsztár jön velünk szembe. A hírességek közül sokan bele is szerettek a magyar fővárosba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.25.
sztárözön

Egyre több filmet forgatnak Magyarországon, azon belül is Budapesten, ezért ma már nem meglepő, ha egy világsztár jön velünk szembe. A hírességek közül sokan bele is szerettek a magyar fővárosba.

A sztárok is imádják Magyarországot és a fővárost is Fotó: Shutterstock

Budapest látványosságai és a hangulata nagyon sok sztárt elvarázsolt már, de az, hogy egészen pontosan mi fogta meg a világsztárokat a városban, személyenként változó. A múlt hónapban Mel Gibson falatozott egy óbudai kebabosnál várta gíroszát, Kevin Hart mindig a Parlamentnél kötött ki, volt, aki elment fesztiválozni, de akadt olyan sztár is, aki kivarratta magát a városban.

Mel Gibson – Óbudán falatozott a Halálos fegyver sztárja

Márciusban a The Continental című sorozat forgatása miatt tartózkodott Budapesten a világsztár, akit a paparazzik különös helyen kaptak lencsevégre. A Halálos fegyver, a Mad Max és számos hollywoodi szuperprodukció sztárja egy óbudai kebabos büfében várta gíroszát. A hírek szerint nagyon kedves volt mindenkivel, még közös szelfire is hajlandó volt az üzlet dolgozóival, valószínűleg nagyon jól érezte magát Budapesten.

Mel Gibson egy gíroszosban járt Fotó: Shutterstock

Kevin Hart – Szerelmes lett a Parlamentbe

Kevin Hart a Parlamenttől volt teljesen oda meg vissza. A színész még 2021 tavaszán érkezett Budapestre, mivel itt forgatták a Borderlands című film egyes jeleneteit. Kevint teljesen elvarázsolhatta a Parlament, hiszen az Instagramját végigtekerve összesen 4 képén is szerepel a látványosság, ami előtt még a családjával is fotózkodott a sztár.

A Hart család a Parlament előtt fotózkodott, amit Kevin a képei alapján különösen szépnek talált Fotó: Instagram

Jamie Lee Curtis – A város apró szépségei

Jamie Lee Curtis is akkor forgatott Budapesten mint Kevin Hart, de ő sokkal kevésbé jellegzetes helyekben találta meg a szépséget. A képei között fel lehet fedezni a József Nádor utcát és a Király utcát is, de talán a legérdekesebb észrevétele egy pocsolyában fürdő galamb volt.

Jamie Lee Curtis a hétköznapi csodákat látta meg a városban Fotó: AFP

„Amíg legtöbbünk védi magát az esőtől, addig ez a csodás kis madár mosolyt csalt az arcomra a mai napon itt Budapesten” – írta fotójához a színésznő.

Will Smith – A gyönyörű budapesti hidak

Will Smith az egész város hangulatába beleszeretett. Egy alkalommal még egy videót is megosztott az Instagram-oldalán, amin éppen a gyönyörű hidainkról áradozik. A színész egyébként még nyilatkozott is a Metropolnak még 2020 nyarán, amiben pontosan elárulta, hogy mi tetszik neki Magyarország fővárosában.

Will Smith az egész várost imádta, de a hidak különösen lenyűgözték Fotó: Instagram

„Ez a város olyan, mint egy titkos ékszer – gyönyörű és erős! Csodálatos keveréke ezeréves történelmének és a modern szellemnek, amely napjainkban lüktet benne. Szerencsére sokáig élvezhettem vendégszeretetét. Örülök, hogy ezt a családom is megtapasztalhatta. Amikor elmentek, a stábbal kipróbáltuk a legjobb éttermeket, klubokat és a város minden színét láthattuk. Szerettem! Tavaly volt az első alkalom, amikor Budapestre jöttem filmforgatásra; azóta háromszor jártam a városban, és beleszerettem” – árulta el Will Smith két évvel ezelőtt.

Mila Kunis, Ashton Kutcher – Születésnapozás és egy kis fesztivál

5 évvel ezelőtt Mila Kunis és Ashton Kutcher járta Budapest utcáit, ami akkoriban óriási dolog volt, hiszen a legindokolatlanabb helyeken is felbukkant a páros. Éppen „A kém, aki dobott engem” című filmet forgatta Mila, ami miatt nagyon sok időt töltöttek Budapesten. Kutcherék jártak a vizes vb-n, a Terror Házában és buliztak a Szigeten is. Az egyik legérdekesebb azonban az volt, amikor Mila születésnapját egy budapesti bárban töltötték, ahova Ashton egy „Szeretlek Budapest” feliratú pólót vett fel.

Mila Kunis és Ashton Kutcher még bulizott is Budapesten Fotó: AFP

Jason Momoa – Van, aki itt tetováltat

Jason Momoa is nagyon élvezte a Budapesten eltöltött idejét, hiszen ő még egy maradandó emléket is „vásárolt” magának. Sokak szexideálja a Dűne forgatása miatt járt Magyarországon, ahol amellett, hogy ismerkedett a várossal, szelfizgetett, koncertezett és még tetováltatni is elment. A színész úgy döntött, egy budapesti szalonban készítteti el legújabb tetoválását.

Jason Momoa egyik tetoválást csináltatta Budapesten Fotó: Getty Images

 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás