RETRO RÁDIÓ

Szépségek titkai, így maradtak szülés után is bombaformában





Bár a várandós hónapok a magyar szépségek testét megváltoztatták, mégis sikerült visszanyerniük az évekkel ezelőtti formájukat. Most elárulták, hogyan csinálták.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.17.
szépség

Dobó Ági sosem foglalkozott különösebben a korával és a kilókkal, hiszen nem is volt rá szükség. Ági kislányként versenyszerűen sportolt, az izomzata és a testfelépítése, valamint az egészséges életmód megalapozta, hogy nem fog rajta az idő.

„Mesélhetnék csodadiétákról és edzéstervekről, de őszinte leszek: ez leginkább genetika. Persze mindkét terhességemnél felszedtem majdnem 20 kilót, de amint lehetett, az aktív sporttal le is adtam őket. Megőriztem a 11 évvel ezelőtti súlyomat, de sosem gyötörtem magam. Szerencsés vagyok, mert hamarabb eszek meg egy tál áfonyát, mint egy tábla csokit, de néha az is belefér. Próbálok az egész családdal változatosan étkezni, és biztos vagyok benne, hogy a harmónia, amiben élünk, a külsőmön is látszik. Egy éve aktívan jógázom, és folyamatosan mozgásban vagyok a gyerekekkel: ha bringáznak, én futok utánuk, együtt trambulinozunk vagy rollerezünk, így tényleg nincs olyan nap, hogy ne mozognék” – mondta a HOT! magazinnak.

Dobó Ági szerencsés akkatnak tarja magát (Fotó: Metropol/Markovics Gábor)

Kulcsár Edina: „Nem vagyok szerencsés alkat.”

A kétgyermekes édesanya két és fél évvel ezelőtt adott életet az első gyermekének, és azóta átalakult a teste. Bámulatosan visszanyerte a hét évvel ezelőtti alakját, pedig komoly mélypontokat élt meg a szülést követően.

„Sosem voltam egy szerencsés alkat, mert ahhoz, hogy karcsú maradjak, mindig oda kellett figyelnem arra, hogy mit eszem – kezdte Edina. – Mindkét gyermekemnél nagyjából 70 kilóra lefogytam a szülés után, de a hasamból sehogy sem akart lemenni. Sokat kínoztam magam. Korábban sok villámdiétát kipróbáltam, ami azonnal meg is hozta a várt eredményt. Ám utána ugyanúgy ettem a gyorséttermi és az egészségtelen ételeket, a kilók pedig visszakúsztak. Idén azonban minden megváltozott: teljes életmódváltásba kezdtem, és bár nem terveztem elhagyni a húst, mostanában azt sem kívánom. Érzem, hogy az egészséges ételek megújították a bőrömet, és teljesen kicseréltek. A férjem, Csuti is büszke a kitartásomra és az akaraterőmre, bár ő mindig elfogad olyannak, amilyen vagyok. Szeretném, ha gyerekeink is azt látnák, hogy egészségesen élünk, és ők is ezt a példát követnék majd.+

Ha meg szeretnéd tudni, hogy Proksa Szandra hogyan tartja formában magát, elolvashatod a ma megjelent HOT! magazinban.

 





Ezeket olvastad már?
Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás