RETRO RÁDIÓ

Bejött Hevesi Kriszta jóslata: nagyon megviselte a magyar sztárokat a pandémia





Az ország szexológusa korábban azt nyilatkozta lapunknak, hogy a járványhelyzet lazulásával a kapcsolatokban a végletek fognak előtörni; szakítások, babavárások vagy eljegyzések.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.23.
Forró nyár

Jósgömböt is vehetne magának Hevesi Kriszta. Az ország legnépszerűbb szexuálpszichológusa ugyanis a koronavírus harmadik hulláma alatt árulta el a Metropolnak, hogy a járvány bizony komolyan meg fogja viselni a sztár- és civil párok életét is.

Most a párok a szexhez nagyjából úgy viszonyulnak, ahogy az a celebeknél látható: válnak vagy babát várnak. Sajnos sok szempontból a szélsőségek nyomása alatt: a pároknak az összezártság miatt „kötelező”, az egyedülállóknak a járvány miatt „tilos” a szex – mondta el korábban a Metropolnak Kriszta.

Igaza lett Krisztának (Fotó: Horváth Balázs/Vas Népe)

A szexológusnak igaza lett, ugyanis az utóbbi hetekben tényleg a végleteket élték meg a hazai hírességek a magánéletükben. Van, akinek szerelmet és babát hozott az újraindult élet, de akadnak olyanok, akiknek betette a kaput a pandémia.

Gyurta Dani és Iszak Eszter

A világbajnok úszónk eljegyezte a fiatal műsorvezetőt. A leánykérés a Maldív-szigeteken történt. Bár nincsenek együtt még hosszú idő óta, mindketten úgy érezték, eljött az idő, hogy szintet lépjenek a kapcsolatukban.

Igazi álomszerelem az övék (Fotó: Instagram)

Dobrády Ákos és kedvese

A népszerű énekes 7 évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban Iszakkal. A szakítás mindkettőjüknek jót tett; Esztert eljegyezték, Ákos pedig a közelmúltban apa lett. Kisfiát Bende Mórnak nevezték el a kedvesével.

Apai örömök elé nézett a TNT énekese (Fotó: Metropol)

Berki Krisztián és Mazsi

Áprilisban bombaként robbant a hír a balhés celeb kedvese terhes. Krisztián kislánya Natasa Zselyke duplán is örül, ugyanis miközben Mazsi első gyermekét várja, addig megszületett édesanyja, Hódi Pamela második gyermeke Tóth Olivértől.

Megszelídítette a rosszfiút Mazsi (Fotó: Bánkúti Sándor/Bors)

Szente Vajk és Tiborcz Fanni

A Jászai-díjas színész-rendezőnek a közelmúltban lett vége a kapcsolatának a fiatal táncművésszel. Vajk nem szerette volna, hogy ha a háta mögött pletykálnak, ezért az egyik napilapnak megerősítette a hírt, de többet nem fűzött a témához.

Megviselte a szakítás Vajkot (Fotó :Tumbász Hédi/Nemzeti Sport)

Szente Gréti és exe

A TV2 Exatlon című műsorának győztese, Gréti a hazaérkezés után bejelentette, párjával külön utakon folytatják tovább az életüket.

Szingliként folytatja tovább az életét a sportoló (Fotó: TV2)

Dr. Makai Gábor: Jöhet a szex, de ésszel!

A klinikai szakpszichológus szerint a harmadik hullám utáni enyhítések felfokozzák az emberek vágyait.

– Nagyon szélsőséges helyzetben éltünk hosszú ideig. Szűkült az életterünk, a társas és szexuális kapcsolataink lehetőségei is. Az átoltottságnak és a nyitásnak köszönhetően a köztereken már lekerültek a maszkok, így lassan kezdünk visszatérni a hétköznapokba. Több helyre járunk el és igen, a hormonok is jobban dolgoznak bennünk. Az ismerkedés és a szexuális kapcsolatok tekintetében érdemes ésszel és nem végletesen gondolkodnunk, fogalmazzunk úgy, hogy hozzuk vissza azokat a hódítási szokásainkat, amiket a járvány kezdete előtt. Röviden: jöhet a szex, de ésszel – mesélte Gábor.

A szakember óvatosságra int minket (Fotó: Makai Gábor)

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

Itt az újabb szexbotrány: drogos orgiára hívta a hollywoodi színésznőt a királyi család egyik tagja

Itt az újabb szexbotrány: drogos orgiára hívta a hollywoodi színésznőt a királyi család egyik tagja

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás