RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő leleplezés, Szabó Győző a lánykérés után megcsalta Rezes Juditot





Nem akárhogy, dühében kérte meg Szabó Győző, szerelme, Rezes Judit kezét. Ráadásul a színész még az eljegyzést követően is megcsalta élete párját. Végül párterápiára segítségével jutottak túl a nehéz korszakon és mondta ki végül a boldogító igent tizennyolc év együttlét után a színésznő, párjának.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.04.
szerelem

„Azt gondolom, micsoda nagy dolog és milyen fantasztikus, hogy ezt az életemet én ezzel az emberrel, Rezes Judittal csinálom végig, és a mi választásunk, hogy mi ezt egymással tesszük - nyilatkozta Szabó Győző a Blikknek. Korántsem volt azonban ilyen egyértelmű korábban, hogy a színész együtt képzeli el jövőjét színésznő-kedvesével annak ellenére, hogy elmondása szerint már nagyon régóta megvolt a gyűrű és évekig várta mikor jön el a pillanat.

”Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, picivel többet ittunk, röhögtünk, szóba került a házasság, majd egyszer csak Judit mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van. Ő pedig elkezdett zokogni, mert végre elhitte, hogy többet akarok ettől a kapcsolattól„ - emlékezett vissza a számos pár életében oly megható pillanatra. Szabó Győző nyíltan beszélt arról is, hogy hiába jártak jegyben kedvesével, viselkedése kívánnivalót hagyott maga után.

Sok mindent történt, voltak csajozások, voltak olyan időszakok, amikor nem bírtam leállni„ – mesélte a színész Szabó Győző, aki felidézte a lebukáskori beszélgetést is, amelyben Rezes Judit nem a hagyományos módon reagált:

”A telefonos lebukás után azt mondta, amikor az ember az első három nap után kikészül, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják, szétmennek. De én annyira szeretlek téged, hogy én ezt meg akarom menteni. Ezt a mondatot ő mondta ki. Mondta, hogy nem lesz könnyű, nem lesz egyszerű, lehet, hogy évekig is el fog tartani. Utána Juditot én fél évig nem láttam mosolyogni.„

A színész őszintén elmondta azt is, hogy ebben a nehéz időszakban párjával még párterápiára is eljártak. A krízisük feldolgozását segítette ugyanakkor a Loveshake – Az élet összeráz címmel készített színdarab is. Ezeknek köszönhetően aztán, ahogy arról a Metropol is beszámolt, végül tizennyolc év után csak a legközelebbi barátok jelenlétében, minden felhajtás nélkül, egy eldugott kis településen kimondták a boldogító igent egymásnak.

 

 





Ezeket olvastad már?
A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás