RETRO RÁDIÓ

Súlyos tünetei vannak a koronavírusos Majkának





Folyamatos rosszullétek, szédülés és magas láz kínozza a TV2 egyre gyengébb műsorvezetőjét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.09.
korona koronavírus-fertőzés koronavírus Majka Dundika

Rettenetesen megviseli Majka szervezetét a koronavírus. A 41 éves műsorvezető-rapper pénteken jelentette be rajongóinak, hogy koronavírus-fertőzött. Véleménye szerint egy hétfői edzésen kaphatta el a COVID-19-et, ahol több barátja is produkálta a betegség tüneteit. A legyengült Majka videónaplót készít a betegségéről, hátha ezzel másoknak is segít. Nemes tettéért súlyos árat fizetett, ugyanis az első bejegyzést követően rosszabbodott az állapota.

Fotó: Youtube

-Este felment 38,7-re a lázam. Bevettem egy gyógyszert, visszaesett a lázam. A legdurvább, hogy az egyik pillanatról a másikra olyan rosszul tudsz lenni ettől a szxxtól! Elkezdtem szédülni, szétszakadt a fejem, el kellett aludnom gyorsan. Elaludtam, felkeltem, de félig alvás volt - emlékezett az első éjszakáról a sztár. A következő nap se lett jobb az ózdi fenegyerek állapota, továbbra is sápadt arccal köhögte végig a bejelentkezését:

Fotó: Youtube

-Nagyon rosszul nézel ki – írta több aggódó rajongója a videója alá.

Majkát legjobban gyerekei hiánya viseli meg, hiszen hiába maradtak egy fedél alatt kedvesével, Dundikával és két fiával, Mariánnal és Olivérrel, szerettei elkülönítették a sztárt.

Fotó: Metropol

-Marci meg akart mutatni valamit, de elfelejtette felvenni a maszkot. Mondtam neki, hogy azonnal tűnjél kifele. Szegény kirohant, megijedt ő is, hogy maszk nélkül jött fel. Nagyon nehéz betartani, rettenetesen hiányoznak. Az ember azon gondolkodik, hogy most jó, hogy elkapta ezt a szxrt és minél hamarabb túllesz rajta, vagy nem, mert valami bajod lesz tőle -mesélte.

Veszélyeztetett csoportba tartozik Majka

Szívbetegsége miatt nagyobb veszélyben van Majka a COVID-19 miatt. A rappernél még 2001-ben diagnosztizáltak szívbetegséget. Folyamatosan jár vizsgálatokra és ellenőrzésekre, hosszú évek óta nincsenek panaszai, ennek ellenére rendszeresen vitaminokkal és gyógyszerekkel erősíti a szervezetét

-5000 mg C Vitamint, D-vitamint és aspirin protectet is szedek – mesélte Majka. Mint ismeretes, az aspirin nem csak fájdalomcsillapító, hanem vérhígítóként is kiváló fekvőbetegeknek, illetve vérnyomásproblémákkal küzdőknek.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás