Újabb részletek derültek ki VV Fanni halálával kapcsolatban. Megszólalt Novozánszki Fanni legjobb barátnője, aki a Borsnak adott interjúban elárulta, szerinte többen is részt vettek Fanni megölésében.

El vagyok keseredve, már rég pontot kellett volna tenni az ügy végére. Egy gyönyörű, 24 éves lányt, aki a légynek sem ártott, megöltek, és senki sem bűnhődik miatta. Példát kellene statuálni, hogy nem lehet büntetlenül gyilkolászni és emberek életét tönkretenni – fakadt ki H. Hajnalka.

Hajnalka a lapnak azt is elárulta, hogy tartja a kapcsolatot Fanni édesanyjával

”Tartom a kapcsolatot Fanni édesanyjával, és összefacsarodik a szívem, mert átérzem a fájdalmát. Ha úgy is érzem, picit jobb a hangja, a beszélgetéseink végén mindig vigasztalhatatlan sírásba torkollik. Elvették a gyönyörűszép, középső gyermekét, akit eltemetni sem tud, nem tudja, mi lett vele. Ez maga a pokol egy édesanyának… Nem beszélve arról, hogy senki sem állt ki mellette, sokan ítélkeztek is felette Fanni foglalkozása miatt, amihez aztán tényleg senkinek semmi joga – meséli a lány.

Azt gondolom, itt nem egy embernek kellene hosszú évtizedekre sötétzárkába kerülnie. 30 év börtön járna mindenkinek, akinek köze volt a barátnőm megöléséhez. Valószínűleg, hogy nemcsak a vádlott, hanem többek voltak abban, hogy ez a tragédia megtörténjen. Bűnhődjön hát mindenki!” – tett hozzá Hajnalka.

A legutóbbi bírósági tárgyaláson a bíró dermesztő felvételeket mutatott be, ahol látszott, hogy B. László a kocsijába cipeli a fiatal lány holtestét. A tárgyalássorozat a végéhez közelít így lassan ítélet is születhet.