RETRO RÁDIÓ

Sláger Tibó kórházba került





Rossz hírt kapott a Bors szerkesztősége: Sláger Tibót hirtelen kórházba kellett szállítani. Vajon mi történhetett?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.14.
Jobbulást

Sláger Tibó az elmúlt 11 évben két agyvérzésen is átesett, a második óta többször emlékezetkiesés is kínozta. A mulatós zenész korábban talán nem vette elég komolyan a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet sem, és többször is megtámadta őt a vírus – bár szerencsére felvette az oltást, úgy vélte, az meg is védte őt a nagyobb bajtól. Sajnos olyan, kiszivárgott hírek jutottak el hozzánk, hogy a közönség kedvencének egészségével ismét baj van. Felkerestük Tibó feleségét és koncertszervezőjét a helyzettel kapcsolatban.

Pár napja még koncertjét hirdette Facebook-oldalán

– Igen, tudom, kezd kiszivárogni a hír, valóban betegeskedik. Jelenleg kórházban ápolják, az állapotáról azonban most még nem szeretnék többet mondani. Elnézést kérek, de egy kis időre van még ehhez szükségem – mondta elhaló hangon Mónika. Időbe telt, amíg még hozzátette: – A kertünkben találok egyedül nyugalomra. Megpróbálok nem sokat aggódni, de tudom, sokan szeretik őt… – nyilatkozta zaklatottan a feleség, akinek a hangja is elcsuklott, mielőtt bontotta a vonalat.

Tibó betegsége azért is különös, mert két nappal ezelőtt még semmi sem utalt bajra, a közösségi oldalán biztatta a közönséget, hogy nézzék együtt a műsorát. A közelmúltban pedig egy igazán örömteli hírt is közölt a Bors róla: megírtuk, hogy Vas megyében, Csehiben egy ünnepségen vendégeskedett, és megkérték, hogy vegye át a Díszpolgári Oklevelet. „Évek óta rendszeresen szerepelek a település falunapi rendezvényein, és tekintettel a több évtizedre visszanyúló kapcsolatunkra, ami a polgármesterhez köt, néha ingyen, néha kedvezményes áron, de mindig elvállaltam a műsort és a szereplést Csehiben. Valahogy a szívembe lopta magát a kicsi falu” – nyilatkozta nemrég a Borsnak a zenész-dalszerző.

Azzal a hírrel, hogy Tibó most kórházba került, megkerestük Bunyós Pityut is, aki tőlünk értesült a történtekről. Valósággal sokkolta, amikor az eseményekről hallott.

– Úgy érzem, nagyon le vagyok maradva, nem tudtam róla, szegény Tibó! Remélem, nincs nagy baj – nyilatkozott lapunknak a mulatós zenész kollégája, a bokszolóból lett énekes. Közeli barátjának vallja Sláger Tibót, akivel össze is álltak egy közös dalra, a Mesterhármasra. A közös formációnak Fásy Ádám is tagja volt, és óriási sikereket könyvelhettek el a zenészek ezzel a kooperációval. A közönség odáig volt a mulatós összefogásért.

A Bors mielőbbi gyógyulást kíván Sláger Tibónak!

 

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás