Singh Viki évekig küzdött súlyproblémákkal és testképzavarral. Korábban a koplalás és az önsanyargatás sem állt távol tőle. Mára elfogadta az alakját és a testi adottságait, sőt annyira elégedett, hogy a felszaladt néhány kiló sem zavarja.

Mint a legtöbb nőnél, Vikinél is előfordul, hogy az egyik pillanatban tetszik neki az, amit a tükörben lát, a másikban viszont már nem.

„Vannak olyan periódusok az életemben, amikor jobban szeretem magam, és olyanok is, amikor kevésbé. Ez a lelkiállapotomtól függ. Szerintem egy nő akkor tudja jól érezni és elfogadni magát, ha rendben van a lelke. Ehhez pedig nem feltétlenül szükséges egy társ” – mondta az énekesnő a hot!- nak.

Hosszú időbe telt, mire Viki elért odáig, hogy elfogadja magát, sőt a mai napig dolgozik ezen. Azt is elárulta, hogy jelenleg 66 kiló és semmi problémája ezzel annak ellenére, hogy volt már 47 kiló is: „Elfogadtam, hogy sosem fogok úgy kinézni, mint egy topmodell” – tette hozzá.

Ha szeretnéd tudni, hogy Viki hogyan tartja a súlyát és hogyan érzett magával kapcsolatban régebben, akkor vedd meg a hot! magazin ma megjelent lapszámát.