RETRO RÁDIÓ

Kiderülhetett a valódi oka Shakira és Piqué szakításának? Új nő a láthatáron – Fotó!





A család belső köréből Shakira sógora teregette ki a szennyest, aki szerint a pénzügyek okozhatták a későbbi durva szakítást a sztárpárnál.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.27.
megdöbbentő igazság

Ahogy arról a Metropol is beszámolt, néhány hete bombaként robbant a hír, hogy a világ egyik leghíresebb sztárpárja, Shakira, és a Barcelona labdarúgója, Gerard Piqué szakítottak, miután az énekesnő rajtakapta az ágyban partnerét egy másik nővel. Ráadásul egy mindössze 20 éves szőke rendezvényszervezőnek tanuló lánnyal.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés

Azóta egyre másra derülnek ki durva részletek a szakításról, például az, hogy nem ez lehetett az első hűtlensége a focistának, valamint az, hogy azóta már egy legénylakásban tart bulikat Piqué, vagy éppen barátaival csajozik külföldön. Most Shakira testvérének egykori partnere, Roberto García árult el bennfentes információkat a sztárpárról a spanyol Marca hírügynökségnek.

A férfi szerint egy alkalommal Piqué egy nagyobb összeget kért a kolumbiai énekesnőtől, hogy abból a pénzből elindíthasson egy új vállalkozást, azonban a nő családja ebbe nem egyezett bele. Shakira vagyonát ugyanis a családja kezeli. Ezek után kezdett el megromlani a kapcsolatuk a labdarúgóval Roberto García szerint.

Hétfőn reggel pedig kiderült, nem bír magával a sztárfocista, most éppen Svédországban kapták lencsevégre, ahol egy szintén szőke hajú nőt ölelget. A klub tulajdonosa osztotta meg róla a fotót bosszúból, miután a focista nem szándékozott még csak köszönni sem a fiának, aki nagy rajongója a Barcelona sztárjának – szúrta ki a TWN.

„Figyelj rám, te lúzer. Valószínűleg a legtöbb lány ezen a partin veled akar d..ni. Ha meglátlak, azonnal a fiamra gondolok. Világos voltam veled. Megkértem, hogy üdvözöld a fiamat. Nemet mondtál. Mert mi vagy te? Egy fickó, aki tud labdát rugdosni? Ez engem nem nagyon nyűgöz le” – írta a felvételéhez a tulajdonosnő.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Magazine 🇦🇿 (@azmagazin) által megosztott bejegyzés





Ezeket olvastad már?
Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás