Combsérülése után most a bordáit fájlalja Gabriela Spanic. A Paula és Paulina sztárja szombaton, a Dancing With The Stars első élő adása előtt, a próbákon sérült meg, ezért a műsor végeztével sietve távozott a stúdióból. Az azóta eltelt napokban az orvosok felmérték a színésznő állapotát, és megállapították, hogy kisebb zúzódást szenvedett.

Ez egyfajta zúzódás, szerencsére nem túl vészes. Sajnos azonban örök igazság, hogy az egyik sérülés magával hozza a másikat. Velem is ez történt. Látott orvos, gyógyszereket is kapok. Megyünk tovább Andrei-jel, csak előre tekintünk a versenyben. Természetesen ezek a sérülések kicsit nehezítik a próbákat, de az orvos is azt mondta, nem kell szünetet tartanom a felkészülésben. A partnerem pedig igazi profi, tudja, mit hogyan csináljunk, hogy ne legyen nagyobb baj. Maximálisan bízom benne!” – mondta el a Metropolnak a színésznő.

Partnere, Andrei Mangra ezért olyan koreográfiával készül a most szombati adásba, ami nem terheli a sérült területeket. A maximalista Spanic azonban semmiképp nem akar unalmassá válni a TV2 nézői számára, ezért ragaszkodott hozzá, hogy az állapotához mérten látványos produkcióval kápráztassák el a közönséget.

Fotó: TV2

Élete legfontosabb férfija drukkolt neki

A színésző a fájdalmai ellenére óriási erőt meríthetett abból, hogy kisfia végig figyelte őt a TV2 stúdiójának nézőteréről. A tizenkét éves Jesús végig drukkolt az édesanyjának, és a közös fotón is büszkén mosolygott mellette.

Távoktatásban tanul

A kis Jesús már iskolás, és bár elkísérhette híres édesanyját Magyarországra, a tanulás alól ez nem mentesíti őt. Gabriela és a fia beleszerettek Budapestbe, szívesen sétálnak a városban, de a színésznő szigorú rendet tart: Jesúsnak Zoom-on keresztül kell tanulnia, hogy ne maradjon le az osztálytársaival szemben, miközben átéli a magyarországi kalandot.