Schobert Norbi nehéz napokon van túl, alig két héttel ezelőtt, augusztus 26-án kapott sztrókot a reggeli futása után. A szerencsének és a szemben lakó szomszédjának köszönhetően – aki riasztotta Rékát – nagyon gyorsan jutott megfelelő orvosi kezeléshez, így a kezdeti féloldalas, illetve a beszédközponti bénulásából napok alatt felépült. Jelenleg tünetmentes.

A pihenés azonban még mindig nem tartozik az erősségei közé, bár teljes életmódváltást tervez, kevesebbet sportol és igyekszik kevesebbet idegeskedni is, tegnapi telefonbeszélgetésünk alkalmával már egy televíziós műsor felvételén értük utol. Forgatott épp. Norbit arról faggatta a Bors, hogy mit tervez jövőre, amikor Rékával húszéves házassági évfordulójuk lesz.

A fitneszguru ezt válaszolta:

Sokan mondták a házasságunk elején, hogy csak egy marketingfogás, hogy együtt vagyunk… Azt hiszem, az idő minket igazol – mondta Schobert Norbi – majd így folytatta: – Nagy idő. Jövőre lesz a húszéves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. Hogy pontosan milyen ceremónia lesz, arról még nem tudok mondani semmit – magyarázta a fitnesz guru. – Csak azt tudom, hogy meghitt eseményt szeretnék. Szűk körűt, olyan ötven-hatvan főset.

A számokat hallva a Bors megkérdezte tőle, hogy nála tényleg ez a szűk kör, nevetve válaszolt:

Igen, mi ennyien vagyunk a család és a barátok. Azt sem találtam még ki, hogy itthon tartjuk, vagy külföldön. Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben.