RETRO RÁDIÓ

Schmuck Andor barátságban válik el feleségétől, Eszter már el is költözött belvárosi lakásukból





A politikus közösségi oldalán jelentette be, hogy válnak a feleségével. Annyit elárult, hogy békében mondtak búcsút egymásnak, ajtócsapkodásra és tányértörésre nem került sor.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.03.
itt a vége

„Házasság felbontása. Eszterrel úgy döntöttünk, elválunk” – állt abban a Facebook-posztban, amit Schmuck Andor tett közzé csütörtökön. A politikus a Borsnak megerősítette, hogy zátonyra futott a házassága, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ajtócsapkodásra és tányértörésre nem került sor, Eszterrel barátok maradtak. Ez azonban nem változtat a tényen, hogy véget ért a házasságuk.

A Bors megtudta: a szakításról szóló bejelentéssel egy időben Eszter máris nagy dobozokkal távozott Andor belvárosi lakásából. Egy szomszéd arról számolt be, hogy Andor segített Eszternek összecsomagolni, sőt cipekedni, ami azt bizonyítja, hogy a körülményekhez képest békében zajlik a válás. Ezt a politikus is megerősítette.

Eszter és Andor 2019 szeptemberében mondta ki a boldogító igent a Szent István-bazilikában

„A hír igaz, de egyelőre nem szeretnék többet elárulni a válásomról. Annyit mondhatok, hogy a Föld forog, a dolgok folyamatosan változnak, így még bármi megtörténhet, de az ellenkezője is ”– fogalmazott sejtelmesen Andor, aki tavaly szeptemberben, egy grandiózus lagzin fogadott örök hűséget a nála 27 évvel fiatalabb Eszternek. Fél évvel azután, hogy egy véletlen folytán megismerkedtek, igencsak filmbe illő módon.

„A bazilika lépcsőjénél találkoztunk, Eszter megbotlott, majd szinte a karjaimba esett. Elkaptam, aztán adtam neki egy névjegykártyát a biztonság kedvéért. Másnap felhívott, én pedig elhívtam egy randira. Ez egy keddi napon volt, szerdán már együtt laktunk” – nyilatkozta korábban a Tisztelet Társaságának elnöke.

Az esküvő után sokáig úgy tűnt, a politikus végre révbe ért, hiszen boldognak és ki­egyensúlyozottnak tűnt Eszter oldalán, nem beszélve arról, hogy 44 kilótól szabadult meg. Semmi nem utalt arra, hogy a pár magánélete válságban van, a szűkszavú bejelentés épp ezért lepett meg mindenkit.

A politikus egyik, neve elhallgatását kérő barátja azt mondta: békében válnak el, barátok maradtak. A költözés után két nappal ugyanis egy hotel teraszán látták őket együtt.

„Soha egy hangos szó nem hangzott el köztük, tányértörés, ajtócsapkodás sem volt. Ők egész egyszerűen nem ilyenek. A legnagyobb békében és barátság­-gal válnak el. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy szombaton egy társaságban ücsörögtek egy belvárosi hotel teraszán és él­vezték a májusi napsütést” – árul­ta el a bennfentes.

Ostromolják a társkereső irodák

Szinte megállás nélkül csörög Schmuck Andor telefonja, amióta bejelentette, hogy elválik. Egyes társkereső, társközvetítő irodák dolgozói ugyanis képtelenek ölbe tett kézzel nézni, hogy a Tisztelet Társaságának elnöke újra szingli, és magányosan hajtja álomra a fejét. Nem túlzás, ezek az irodák valósággal ostromolni kezdték Andort, mindenképpen új barátnőt akarnak neki találni, jóllehet, erre ő egyáltalán nem áll készen.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás