RETRO RÁDIÓ

Rúzsa Magdi már most tudja, melyik gyermeke hasonlít rá a legjobban – Videó!





Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt szülte meg hármasikrit, akikről elárulta, már most látja gyermekei személyiségén, hogy melyik baba milyen lesz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.19.
anyai szerepben

Február elsején születtek meg Rúzsa Magdiék hármas ikrei. A kicsik azóta egyre nagyobbak, és bár az énekesnő saját bevallása szerint elég nehéz feladat egyszerre három csecsemővel foglalkozni, sokat segít nekik az egész család. Magdi a Mokka reggeli vendége volt, ahol rengeteg érdekességet mesélt el arról, hogy hogyan telnek a hétköznapjaik, és már most szembetűnő, hogy melyik gyermeke hasonlít a legjobban személyiségileg az énekesnőre.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

„Mind a három gyerek teljesen különböző. Látjuk, melyik gyermek aki az apa, és melyik, amelyik az anya vonalát viszi és nagyon látványos, hogy milyen a személyiségük, már most. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyit fog változni. Tökéletesen látni már, hogy melyik gyerek milyen lesz, hogy kire kell később odafigyelni, ki az, aki türelmetlen, ki az, aki nagyon nyugis, van a kettő közötti, van, aki nagyon kiköveteli magának, hogy csak vele kell foglalkozni” – fejtette ki Magdi a műsorban.

Az énekesnő szerint a kislánya hasonlít rá a legjobban

A kislányom, Lujzi, ha kézben van, akkor nem is szabad szinte mással beszélgetni. Kiköveteli magának a figyelmet. Ő a kis klónom” – mondta el nevetve az énekesnő.

Egy gyermek felnevelése is nehéz feladat, ez megszorozva hárommal aztán már igazi kihívás, egyedül talán Magdinak sem menne, ezért nagyon örül neki, hogy a teljes család mellette áll a gyereknevelés terén.

„Nagyon kemény három gyerekkel. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni. Nálunk az egész családot be kellett szervezni. Az unokahúgom itt van nálunk állandóan, egyik nap az egyik nagymama főz, a másik nap a másik nagymama, és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre van szükség” – tette hozzá az énekesnő.





Ezeket olvastad már?
Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás