RETRO RÁDIÓ

Rúzsa Magdi már tudja, mikor lesz gyermeke?





Az ország egyik legjobb énekesnője a Raktárkoncert-sorozat felvételén árulta el terveit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.12.
raktárkoncert

Nem unatkozott a karanténidőszak alatt sem Rúzsa Magdi: mesekönyvet írt, amelyből musical készül. Odafentről kapta az ihletet, ahogy azt is magasabb erőre bízza, hogy mikor lesz édesanya.

Nem hőzöngött, nem elégedetlenkedett, pedig a naptára idén is tele volt öt-tízezer fős koncertekkel. Az énekesnő elfogadta a helyzetet, és kreativitással vészeli át a koronavírus-járvány időszakát.

„Mindenféle szempontból nehéz időszak ez a mostani, nekünk öt koncertünk valósult meg a több százból, és nem is lesz több idén. De ennyinek is örülünk, mert ez olyan volt nekünk, mint egy vérátömlesztés” mesélte a Borsnak Rúzsa Magdi a Raktárkoncert-sorozat felvételén, s többek között arról is beszélt, hogyan ütötte el az időt otthon, a kényszerpihenő alatt.

Kiderült, hogy Magdi színpad nélkül sem unatkozott, egyik nap az erkélyen üldögélve ugyanis megszállta az ihlet, s megszületett élete első mesekönyve, amelyből musical is készül.

„Kreatív ember vagyok, és annyira örülök, hogy nem estem depresszióba, ehelyett a jóisten letett az asztalomra egy ilyen csodás ötletet, amelyhez tizennyolc dal született, s egy imádnivaló történet kerekedett belőle. Angyalkert...” – mosolyodott el a könyv címét említve az énekesnő, aki ezek után még mélyebben hisz benne: az élet hol ad, hol elvesz.

A gyerekeknek szánt mese és dalok kapcsán akaratlanul felmerült a kérdés: 34 évesen Magdi vajon mikorra tervezi az anyaságot?

„Én abban hiszek, hogy ezt az élet alakítja, és hogy nem szabad erőltetni a dolgokat. Mindig is azt képzeltem, hogy jó lenne, ha egy nap lenne gyerekem, de én így is teljes értékű életet élek. A sorsra bíztam ezt a kérdést, meglátjuk, mit hoz a jövő, és mit ad meg nekem a jóisten” – mondta az énekesnő. Magdi tizennégy év alatt töretlenül ívelő karriert épített, koncert előtt mégis képes izgulni.

„Nagyon fontos, hogy egy fellépés előtt legyen harminc percem, ami csak az enyém. Ilyenkor ráhangolódom az egészre, mert még ma is vannak helyszínek és események, ahol izgulok. Amikor egyszerűen az alkalom megköveteli, hogy penge legyek. De én örülök ennek az izgalomnak, mert ez azt jelenti, hogy még érdekel, amit csinálok, és hogy a koncertjeimről mit visz haza a közönség” – tette hozzá Magdi.

 





Ezeket olvastad már?
Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás