RETRO RÁDIÓ

Rózsi, Csepregi, Charlie, Tátrai és Pataky is a raktárban





Javában folynak a már sokak által várt raktárkoncertek forgatási munkálatai. A koncertsorozatot a kormány azért hívta életre, hogy támogassa a zenészeket és a zeneiparból élő háttérmunkásokat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.15.
raktárkoncert

5,3 milliárd forintból több mint 150 raktárkoncertet szerveznek, hogy ezen keresztül támogassák az iparágban dolgozó előadókat és háttérmunkásokat. A Metropol több részes összeállításban számol be a koncertekről, amelyeket online sugároznak majd - a raktárkoncertek a mindiGO TV alkalmazásban tekinthetők meg.

A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.

Fotó: Bánkúti Sándor/ Bors

Demjén Ferenc: Jó volt megmutatni, hogy még élünk

A legendás zenészért egy ország aggódott, amikor tavaly májusban agyérgörcsöt kapott. A Kossuth-díjas művész már túl van a nehéz időszakon, a raktárkoncert színpadán fergeteges bulit csapott – jóllehet, mindezt ezúttal közönség nélkül. „Ez nagyon rendhagyó koncert volt, de mondhatni, az egész év az volt, úgyhogy már megszoktam a rendhagyó dolgokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi vár még ránk, mindenesetre most jó volt megmutatni, hogy még élünk” – mondta el a Borsnak Demjén Ferenc, aki Szigetvár melletti birtokán vészelte át a tavaszi időszakot.

Fotó: Bors

Csepregi Éva: Nekem a zene a fő küldetésem

Az énekesnő híresen szerencsés felfogással éli az életét. Nem elégedetlenkedik, annak örül, amit éppen nyújt az élet, ezért lelkileg könnyebben vészeli át a koronavírus okozta bizonytalanságot. „Azt gondolom, már sokat tapasztaltam, sokszor megszülettem erre a világra, és talán innen fakad ez a nyugalom és bölcsesség. Ebben az életemben nekem a zene a fő út, ha úgy tetszik küldetés, amivel kapcsolódhatok a többi emberhez, ami elér a szívekig. Nem véletlen az sem, hogy a fiam zenész lett. Ő hozzám akart kerülni, engem választott édesanyjának, hogy együtt járhassuk a dallamok útját” – mondta el a Borsnak az énekesnő, aki fiával együtt lépett fel a koncerten, hiszen Dávid a Neoton dobosa.

Fotó:Ripost

Horváth Charlie: Szörnyű belegondolni, hogy még nincs vége

Az énekes örömmel lépett fel a raktárkoncerten, főleg azért, mert tudja, hogy rengeteg munkatársának óriási segítség ez a rendezvénysorozat. „Rengeteg kolléga különösen anyagi szempontból megszenvedte ezt a helyzetet. Szörnyű belegondolni, hogy még nincs vége, és ki tudja, meddig fog ez tartani... Az biztos, hogy ez egy borzasztóan feszült helyzet. Engem – aki 73 éves leszek októberben –, örömmel tölt el, hogy egészséges vagyok. Nem tudom, hogy még mit hoz a sors, de hálás vagyok mindazért, amim van” – mondta el a Ripost-nak az énekes.

Fotó: Bors

Pataky Attila: Megtanultam újra vágyakozni

Az Edda Művek frontembere saját bevallása szerint a vírus első heteit átaludta, évek óta tartó fáradtság tört elő belőle. A raktárkoncertek viszont pont jókor jöttek, mert már szinte fizikai fájdalmat érzett, hogy nem játszhat a zenekarával. A karantént ennek ellenére hasznosan töltötte, ami jó hír a rajongók számára. „Írtam tizenöt új dalt, rengeteget olvastam, és többet tudtam befelé figyelni. A bezártságnak volt még egy nagy előnye: megtanultam újra vágyakozni arra, amim és akim van (ajánlom mindenkinek). A családom ugyanis „Edda-életet” él velem együtt. Most is itt van a feleségem, az anyósom, a fiam is, viszem őket magammal, ahová csak tudom, de amikor kicsit elcsendesedett minden, a fókusz is más lett, és ez új volt, jó volt” – mondta el a Ripost-nak Pataky Attila.

Fotó: Ripost

Tátrai Tibor: Mindig van mit gyakorolni

A zenész szép és fontos dolognak tartja a kormány kezdeményezését, amivel így lehetővé tették a művészek és háttérmunkások támogatását. „Nekünk zenészeknek egyszerű dolguk van. Ilyen helyzetben is gyakorolni kell. Aki szereti a hangszerét az nagyon boldog ember, hisz ha egész nap nincs mit csinálnia, akkor is zenélhet. Mindig van mit gyakorolni, pláne ebben a korban. Én is rengeteget gitároztam a karantén alatt” – mondta el a Ripost-nak Tátrai Tibor.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás